VODITELJKA ISPROZIVALA BARBARU BOBAK! Evo zbog čega je pecnula javno! Nije ispoštovala dogovor postignut pre emisije!

Autor:

Zabava

02.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se povela polemika oko ovoga, pre svega zato što Barbara važi za jednu od najveselijih na nastupima uživo i atmosferu na tezgama često dovodi do usijanja.

VODITELJKA ISPROZIVALA BARBARU BOBAK! Evo zbog čega je pecnula javno! Nije ispoštovala dogovor postignut pre emisije!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka emisije "Premijera-vikend specijal" Bojana Lazić, kaže da je pevačica Barbara Bobak neprijatno iznenadila nakon što je odbila da peva prilikom svog gostovanja, iako je to bio prethodno dogovor.

Bojana tvrdi da je to jedno od neprijatnijih gostovanja kod nje, kao i da je pevačica već došla neraspoložena na snimanje. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Barbara Bobak

 

- Nedavno me je jako neprijatno iznenadila Barbara Bobak, koja nije htela da peva uživo, iako je to bio dogovor sa njenim timom. Bila je jako neraspoložena i neprijatna. Kasnija je i bunila se što treba da peva. Ali ja sam to rešila tako što sam bila vrlo prijatna prema njoj. Čak su me posle pitali kako sam mogla da budem tako prijatna prema njoj, kad je ona bila nervozna. Uglavnom se dešavaju takve situacije sa pevačima koji su par godina na estradi. To često može da se doživi od novih pevača. Od Cece na primer to nikada nećete doživeti, zato i jeste neponovljiva - rekla je voditeljka za Skandal. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Barbara Bobak

 

Na društvenim mrežama odmah se povela polemika oko ovoga, pre svega zato što Barbara važi za jednu od najveselijih na nastupima uživo i atmosferu na tezgama često dovodi do usijanja. 

Foto: Republika

Bojana Lazić

 

Inače, popularni pevač Šako Polumenta poznat je po tome što često kritikuje mlađe kolege kako hoće hleba bez motike, pa prepevavaju njegove pesme za koje se on dobro pomučio.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Šako Polumenta

 

Naime, u današnje vreme mnogi mladi pevači snimaju kavere starih hitova koji posle budu veoma slušani na socijalnim platformama, što i njima donese više popularnosti, a samim tim i posla. Toj generaciji pripada i Barbara Bobak, koja je, između ostalog, snimala kako peva i Šakove pesme. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading