Jelena Tomašević objavila najradosniju vest: Ona i ivan su imali DVE SVADBE, a evo zašto DVA PUTA U MESECU slave godišnjicu braka (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par je jedan od najskladnijih u srpskim umetničkim krugovima.

Jelena Tomašević objavila najradosniju vest: Ona i ivan su imali DVE SVADBE, a evo zašto DVA PUTA U MESECU slave godišnjicu braka (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena i IVan

Jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić danas na praznik Velika Gospojina proslavljaju 13 godina braka.

Naime, poznata pevačica je na svom Instagram profilu podelila da njih dvoje imaju veliki razlog za slavlje jer su se na današnji dan pre 13 godina venčali. 

 

 

Za njihov datum venčanja vezana je interesantna je priča koju je jednom prilikom ispričao popularni glumac. On je istakao da, iako su sudbonosno "da" izgovorili jedanput, godišnjicu ipak slave dva puta u mesecu.

Uglavnom se 15. avgusta zadesimo u Grčkoj, a tog dana je po njihovom kalendaru praznik Uspenija Presvete Bogrodice, kada obeležimo dan našeg venčanja, a onda po povratku kući slavimo još jednom, 28. avgusta, kada je kod nas Velika Gospojina - rekao je Ivan jednom za medije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImage

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su u braku dobili ćerku Ninu

Takođe o njihovoj svadbi se i dan danas prepričava. 

Lepo je što se naše sklapanje braka desilo na Veliku Gospojinu, 28. avgusta, jer mnogo volim taj praznik. Inače, imali smo dve svadbe. Jednu za rodbinu, a drugu za prijatelje i saradnike. Sećam se da su se danima prepričavali događaji sa te lude žurke - ispričala je Jelena u jednoj emisiji.

O tome koliko se par i nakon 13 godina voli najbolje svedoči Jelenina objava na društvenoj mreži, ispod koje su se nizale brojne čestitke i podrška njihovoj ljubavi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading