MIROSLAV ILIĆ SKRHAN ZBOG STANJA BORE ČORBE! Evo šta kaže o njegovom zdravlju, sve je do skoro bilo drugačije!

Autor:

Zabava

28.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ne može da veruje u kakvom je sada stanju roker.

MIROSLAV ILIĆ SKRHAN ZBOG STANJA BORE ČORBE! Evo šta kaže o njegovom zdravlju, sve je do skoro bilo drugačije!

Foto: Promo foto, ATA images

Legendarni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, trenutno se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana, gde vodi tešku bitku za zdravlje. Njegovo stanje je kritično, a brojne kolege sa domaće javne scene pružaju mu podršku u ovim teškim trenucima.
 

Jedan od Borinih školskih drugova, pevač Miroslav Ilić, otkrio je da je veoma potresen vestima o Borinom zdravstvenom stanju. Miroslav je istakao da je Bora bio njegov školski drug iz gimnazije, te da je njegova supruga bila sa Borom u istom odeljenju. Izrazio je duboko poštovanje prema Đorđeviću i poslao mu poruku podrške u nadi da će se uskoro oporaviti.

Foto: Shutterstock, ATA images

Bora Čorba

 

Veoma me je rastužila vest da je Bora u kritičnom stanju, tek sada sam saznao za to. Mi smo bili školski drugovi, iz gimnazije. Moja supruga i Bora su bili u istom odeljenju. Đorđevića mnogo volim i poštujem sve to što je ostavio iza sebe, žao mi je što čujem da mu je život ugrožen. Videli smo se pre mesec dana i tada je sve bilo relativno u redu. Uvek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana. Šaljem mu podršku i verujem da će uspeti da se izvuče - rekao je pevač za domaće medije.

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić

 

Podsetimo, Borin menadžer se takođe skoro oglasio i pričao o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju. 

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić

 

-  Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti - rekao je Borin menadžer Bane Obradović za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading