BORA ČORBA PRIČAO DA GA TELO IZDAJE! Evo kako je frontmen Riblje čorbe tada govorio o svom zdravlju! Mnogi misle da je sve predvideo!

Autor:

Zabava

26.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećan sam što sam živeo u osamdesetim godinama, gde su bile prave vrednosti, govorio je pevač na početku intervjua.

BORA ČORBA PRIČAO DA GA TELO IZDAJE! Evo kako je frontmen Riblje čorbe tada govorio o svom zdravlju! Mnogi misle da je sve predvideo!

Foto: ATA Images

Frontmen grupe Riblja Čorba Bora Đorđević danima je u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja, a mnogi su se podsetili toga kako je pre dve godine pričao o svom zdravlju. Naime, Bora je već tada govorio o tome kako oseća da mu telo slabi, ali da je pred njim još mnogo svirki s kolegama iz grupe, kojima se i te kako raduje. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Đorđević

 

- Čačak me formirao, a Beograd je bio san. Čačak mi je stanje duha, mi se šalimo na jedan specifičan način, malo jedan surov humor. Škola i mama nisu uspele da me smire, ali me je poslednja supruga ukrotila. Mama je bila profesor srpskog i ruskog, ona je bila i glumica amater, pa sam puno čitao kao klinac. Čak sam progoreo jorgan jer sam lampu podvukao pod njega da bih dokasno čitao. Tata je bio strog i bunio se na moje zanimanje, ali kasnije me je podržao kada je čuo da to ima smisla. Sluh sam od oboje nasledio, otac je voleo ozbiljnu muziku - pričao je Bora o svom životu, kao da je znao šta će se desiti, u emisiji "Dok anđeli spavaju", pa se dotakao i situacije sa zdravljem:

Foto: Estock

Bora Đorđević

 

- Srećan sam što sam živeo u osamdesetim godinama, gde su bile prave vrednosti. Posle su počele da se gube i srećan sam što sam pri kraju puta i što neću doživeti dekadenciju i propast koja vlada svetom. Ja živim kao da neću da umrem, nikada ne pričam o prolaznosti vremena. Smrti se ne treba plašiti i to je jedna od pesama na novom albumu. Nemam osećaj da sam mator, telo me izdaje, teže hodam, pa sedam dok pevam, ali pevam. Ne pevam nogama, ali sam sam duhovno i dalje u pubertetu. 

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading