BAJAGA HITNO KONTAKTIRAO KOLEGE BORE ČORBE! Evo šta su mu rekli i kakva je sada situacija s rokerom (FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se stalno raspituje o tome u kakvom mu je stanju kolega.

BAJAGA HITNO KONTAKTIRAO KOLEGE BORE ČORBE! Evo šta su mu rekli i kakva je sada situacija s rokerom (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori, ATA Images/Antonio Ahel

Poznati pevač Momčilo Bajagić Bajaga nedavno je progovorio o zdravstvenom stanju svog dugogodišnjeg kolege i prijatelja, Bore Đorđevića. Bajaga je istakao da je video vesti o Bori, ali da nije bio u mogućnosti da se direktno čuje s njim. Ipak, istakao je da mu iskreno želi što brži oporavak, naglašavajući da je Bora vrlo jak čovek, iako to možda ne izgleda spolja. Ovo nije prvi put da se Bora suočava sa zdravstvenim izazovima, ali Bajaga izražava nadu da će se i ovog puta uspešno izvući.

Foto: A.K./ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga

 

- Video sam vest, mislim, nisam mogao da se čujem s njim pozivom. Čuo sam se sa njegovim prijateljima iz benda, oni isto znaju što znaju i novine. Ja mu stvarno želim što brži oporavak. On je inače, iako ne izgleda tako, vrlo jak čovek i zato je uspeo do sada da se izvuče. Svaki put, ja se nadam i ovaj put - poručio je Bajaga.

Foto: Shutterstock, ATA Images

Bora Đorđević

 

Podsetimo, vest o zdravstvenim problemima muzičara Bore Đorđevića izazvala je veliku pažnju medija i javnosti. Prema informacijama domaćih medija, frontmen "Riblje čorbe" se trenutno nalazi u bolnici u Ljubljani, gde je zbog problema sa plućima priključen na visok nivo kiseonika. Njegovo stanje se pogoršalo, a menadžer grupe "Riblja čorba", Bane Obradović, istakao je da trenutno nije moguće izvršiti bilo kakvu operaciju.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bora Đorđević

 

Poznata pevačica etno muzike Biljana Krstić, koja je inače sestra Bore Đorđevića, iznela je svoje mišljenje o trenutnoj situaciji. Ona je istakla da nije kontaktirala ni sa Dubravkom ni sa Borom u poslednjih nekoliko dana, te da svi prijatelji i porodica s nestrpljenjem očekuju Bokin oporavak. Njena izjava je dodatno produbila zabrinutost javnosti za zdravstveno stanje poznatog muzičara.

Foto: ATA Images

Biljana Krstić 

 

Nisam ovih dana kontaktirala ni Dubravku ni Boru..Svi očekujemo da Boki bude bolje - poručila je Biljana za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading