NISAM IMAO VREMENA DA BUDEM DETE! Uroš Živković otkrio za čime najviše žali, pa spomenuo školovanje!

Autor:

Zabava

22.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas jedan od najtraženijih mladih pevača Uroš Živković prisetio se svog detinjstva

NISAM IMAO VREMENA DA BUDEM DETE! Uroš Živković otkrio za čime najviše žali, pa spomenuo školovanje!

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock

Jedan od najtraženijih mladih pevača Uroš Živković prisetio se početaka i prvih koraka koje je napravio kako u muzičkoj školi tako i na nastupima, a pošto je počeo da peva već sa 15 godina, danas žali što nije imao vremena da uživa u detinjstvu poput svojih vršnjaka.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Naime, Uroš je otvorio dušu u jednom podkastu i priznao da takođe žali i za školovanjem, koje nije nastavio zbog toga što se posvetio narodnoj muzici

- Samo zbog narodne muzike i tog pravca nisam otišao na dalje školovanje, s ove tačke gledišta mi je žao jer nikad dosta obrazovanja. Uvek sam znao šta hoću, pratila me je ta umetnost i, jednostavno, nisam imao vremena da budem dete. Pevam od 15. godine i radim i ranije sazriš kroz posao - rekao je Uroš za Grand, pa dodao:

- Skromno smo živeli, nisam imao uslove za klavir, bila je neka jamaha klavijatura, bilo je tu dva-tri ritma, i prva pesma koju sam skinuo bio je "Fenomenalno" od Ćire, to je tada bilo popularno.

Foto: Instagram printscreen

 


 Živković se prisetio muzičke škole, a kako to biva, za pojedine instrumente uvek vlada veće interesovanje, a Uroš je bio jedan od retkih fenomena koji su odbili da upišu violinu uprkos neverovatnom rezultatu na prijemnom ispitu.

- Mama me je odvela na prijemni i prošlo je nekoliko nedelja, na vratima je bio istaknut spisak po instrumentima. Kad su me pitali šta bih voleo da sviram, rekao sam bubnjeve, ali bio sam svestan da sam mlad za to, samo nisam hteo harmoniku i violinu. Mama je otišla da vidi spisak i ja na violini drugi od ne znam koliko dece. Onda je otišla kod direktorke jer sam rekao da neću, nisu mogli da veruju jer ljudi mole za to, rekli da imam apsolutni sluh, direktorka se iznervirala i stavila me na klavir i, eto, tako je počelo - prisetio se Živković.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading