KAD PREKORAČIM ČAŠICU SVAKA ME PESMA PUKNE! Sale Tropiko otkrio kako se opušta, a OVO o pevaču sigurno niste znali!

Autor:

Zabava

19.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko progovorio je kakav je kad su privatna veselja u pitanju

KAD PREKORAČIM ČAŠICU SVAKA ME PESMA PUKNE! Sale Tropiko otkrio kako se opušta, a OVO o pevaču sigurno niste znali!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen Tropiko benda, u emisiji "Pun gas" otkrio je kako izgledaju oni momenti kada privatno uživa na veseljima, te priznao da poput svakog čoveka od krvi i mesa voli da se opusti uz koju čašicu više.

Foto: Srpski telegraf

 

Naime, Sale je od onih koji nemaju omiljenu pesmu, štaviše, svaka ga pogodi ako je atmosfera na nivou.
- Ja volim muziku i neretko se odazovem na slavlja što kolega što privatno i volim da zapevam na tim prilikama. E sad to što si me pitala da li dajem bakšiš, to je stvar kulture. Ja sam čovek od momenta, nemam omiljenu pesmu, sve volim. Što se tiče te muzike koja dira u srce, svašta nešto me dirne, ako sam prekoračio čašicu i ako me pukne, može svaka da me pogodi - rekao je Sale, koji je nastupe tokom radne sedmice prebacio na vikende da bi više vremena provodio s porodicom.
- Životni tempo svirki tokom čitave sedmice smo zamenili nastupima vikendom da bi preko nedelje bili tu za sebe, kako bi mogli biti za druge. Ja sam neko ko već do devet nema energije, tako da rano ležem, bukvalno s decom ili već na početku filma zaspim. Ustajem vrlo rano, između pet i šest, popijem sve kapi, čajeve, pomolim se Bogu, okadim kuću i lagano započnem dan. Ako je škola, onda budim svoje princeze i tek onda nastaje haos s njima i spremanjem, koje se uvek oduži, jer su devojčice i jer uvek postoji ono ali - tvrdi Cvetković. Pesma "Misliću na tebe", koja je ujedno i lična karta Tropiko benda, uopšte nije bila pisana za njih, otkriva Sale, već je čekala u nekoj fioci.
- "Misliću na tebe" nije pisana za nas, ali sam ja odigrao tako da pesma koju je napisao Dragan Brajović Braja bude na kraju naša i tako je i počeo Tropiko bend, ta pesma nas je obeležila - zaključio je Sale.

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Za svoj ćeif vozim čopera

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, pored opuštanja uz čašicu, ima i hobi u kojem uživa kad god mu vremenske prilike dozvoljavaju.
- Ja za svoj ćeif vozim čopera, nisam ekstremista u vožnji, to mi je sredstvo za opuštanje, posmatram prirodu, mirišem cveće, uživam u onome u čemu ne možete dok vozite automobil. Na motoru niste ograničeni, pa je i opuštanje i uživanje maksimalno - rekao je Sale.

Foto: Republika/M. PANTIĆ

 

Nastupao sam sa slomljenom rukom i nogom

Sale Tropiko priznaje da su mu se tokom karijere dešavale razne stvari, poput lomova, na koje nije mogao da utiče, kao i neretki nastupi pred žestokim momcima, koji se nikad nisu završili loše, a otkrio je i zašto.
- Nikad nismo imali neki problema na nastupu ni sa žestokim momcima ni generalno, valjda zato što imamo pismene face, gradski momci, uvek smo bili dobro prihvaćeni gde god i nema situacije koju osmeh i dobra pesma ne može da promeni. Svi dolaze u klub i kafanu da nešto nađu, neki da zaleče srce, neki da razbiju koju flašu, čašu, da se provedu, od nas su uvek tražili zabavu i to su i dobili. E sad ako pričamo o problemima tehničke prirode koje se dešavaju, nešto crkne, rikne, ja padnem na bini, toga je bilo koliko hoćeš. Ja sam lomio ruku, nogu, stopalo, čak sam i nastupao tako polomljen, šta da radiš - dogovoreno sve unapred, nema otkazivanja - otkrio je Cvetković.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading