PESMA MARINE TUCAKOVIĆ NA ALBUMU GOGE SEKULIĆ: Pevačica zbog OVOGA donela šok-odluku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto nije moglo biti vrelije, a onda je Goga Sekulić odlučila da objavi album pun hitova: Klubovi u kojima nastupa će tek sada da gore

PESMA MARINE TUCAKOVIĆ NA ALBUMU GOGE SEKULIĆ: Pevačica zbog OVOGA donela šok-odluku! (VIDEO)

Foto: foto Dejan Milicevic

Pevačica Goga Sekulić privukla je mnogo pažnje javnosti svojim hit singlom "Gusle Đedove", da bi onda letnju sezonu počela vatrenim nastupima u klubovima širom Srbije i regiona. Oni koji su bili prisutni, tvrde da je Goga priređivala pravi spektakl.

Pevačica je sada objavila i novi studijski album, na kojem se nalazi pesma "Gusle Đedove", ali i novi singl "Psihologija", po kojem je nazvala i sam album.

"Srećna sam što sam nakon toliko godina izdala svoj deveti album za City Records. Dosta je pesama i autora bilo u igri, ali sam odlučila da bude šest novih i šest singlova izdatih prethodnih godina jer su planovi bili drugačiji. Među autorima je bila i moja draga Marina Tucaković. Zato sam odlučila da budu dva singla koje je ona radila sa Damirom Handanovićem i Aleksandrom Kobcem. Uglavnom moji stalni saradnici Braja, Kobac, Dražen i još neki mladi ljudi kojima sam dala šansu", rekla je Goga Sekuli povodom objavljivanja albuma.

Podsetimo, pevačica je prethodnih meseci najvise vremena provela u Crnoj Gori i Hrvatskoj gde je imala brojne nastupe, ali posećivala je i druge gradove širom regiona gde god je njena publika želela da je čuje. 

Pevačica je, kako je sama izjavila, spajala i tri radne noći zaredom, jer je interesovanje publike za njene nastupe bilo ogromno. Prošlog vikenda, u Budvi je iznenadila svoju publiku, te je u jednom trenutku bacala brus i gaćice na verne fanove koji su sa oduševljenjem skupljali njen donji veš. 

Pesmu "Psihologija" možete poslušati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading