STRAHUJE ZA ŽIVOT NAKON NAPADA KOMŠIJE! Verica Rakočević otkrila da li se SELI IZ PORODIČNOG DOMA na Avali!

Autor:

Zabava

19.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos ovom traumatičnom iskustvu koje je preživela prethodne večeri, kreatorka pokazuje odlučnost i hrabrost u suočavanju sa problemima, ističući da će ostati u svom domu jer veruje u pravdu sistema.

STRAHUJE ZA ŽIVOT NAKON NAPADA KOMŠIJE! Verica Rakočević otkrila da li se SELI IZ PORODIČNOG DOMA na Avali!

Foto: ATA Images

Sinoć je došlo do dramatičnog incidenta u dvorištu doma Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na Avali, kada je njihov komšija, profesor na veterinarskom fakultetu D.B, uputio ozbiljne pretnje njima. Veljko je javno optužio komšiju za nasilje, ističući da je bio izložen pretnjama smrću, te je apelovao na nadležne organe da zaštite njihovo naselje od ovakvog ponašanja.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Verica i Veljko

 

Nakon incidenta koji se dogodio sinoć, Verica Rakočević je odlučila da javno progovori o situaciji i otkrije svoje planove za budućnost. Modna kreatorka je istakla da ne namerava da napusti svoj dom uprkos napadima koji su se desili.

- Ja se zbog budala selila ne bih. Ovaj dom sam gradila 11 godina. Odavde može samo on da se odseli. Mi ovde pravimo divnu umetničku koloniju, kad bih se ja odavde odselila, ovaj kraj bi bio siromašniji, a kad bi se on odselio svima bi bilo lakše - rekla je Verica za domaće medije.

Podsetimo, Verica je prethodno otkrila šta se tačno dogodilo pred njenim kućnim pragom, te krila da je bila strašno uplašena. 

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

- Taj čovek je krenuo da viče i vređa: "J***m ti mater, j***m ti mater", onda je u jednom trenutku rekao: "Dužan si mi k*v”, što znači da će ga ubiti, a meni viče: "Umri, k***o, umri k**vo”, ja sam se tresla. Policija je došla u roku od 10 minuta. Napravili su zapisnik. Nadam se da će ga sud kazniti kako treba. Sve ovo što se kod nas dešava može da se reši strogim kaznama. Možete da zamislite kako mi je, radim do 3-4 ujutru. To se sve desilo oko 19 časova i nastavilo se sa pretnjama i uvredama. Veljko često putuje, zamislite da sam bila sama. Ko meni kaže, da čovek tog psihičkog profila ne može da preskoči kapiju i da mi baci bombu. Ko mi garantuje da taj čovek kada ja bacim u 10 sati uveče smeće, neće doći da me udari čekićem u glavu. To je ona seljačka psihologija - ti si javna ličnost, e pa ja sam važniji od tebe - govorila je Verica za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading