SAZNAJEMO: Ovaj spektakl ne smete da propustite - Najveća muzička imena na otvaranju novog gradskog mesta! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

19.08.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravna žurka na otvaranju "The Pijace 2"!

SAZNAJEMO: Ovaj spektakl ne smete da propustite - Najveća muzička imena na otvaranju novog gradskog mesta! (GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva

Kako portal Republika saznaje, popularni i prestižni restoran i bar "The Pijaca" dobiće još jednu lokaciju i to u ulici Vajara Živojina Lukića 62, na Novom Beogradu. Otvaranje "The Pijace 2" zakazano je za 29. avgust ove godine, sa početkom u 20 časova, a goste očekuje spektakularna proslava, koja će dugo ostati u sećanju svih prisutnih.

"The Pijaca 2" obećava da će postati novo omiljeno mesto za okupljanje, nudeći spoj luksuza, sofisticiranosti i vrhunske zabave. Posebno iznenađenje za sve goste biće nastupi poznatih muzičkih zvezda, koji će se pobrinuti za nezaboravnu atmosferu tokom cele večeri. Za dobru zabavu biće zadužen Mega Bend, čiji su članovi poznati po svojoj energičnoj svirci i repertoaru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Republika

Foto: LCF MEDIA

Magla bend zadužen za vrhunsku atmosferu

Kako Republika dalje saznaje, na otvaranju će se pojaviti najveća muzička imena, od kojih se takođe očekuje da se u nekom momentu, kad uzavri atmosfera, late mikrofona i dodatno doprinesu vrhunskom provodu uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti.

Svi ljubitelji vrhunske muzike, dobrog društva i ekskluzivne zabave, pozvani su da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju i uživaju u otvaranju novog gradskog hotspota. Svoje rezervacije možete da potvrdite do 26. avgusta, na brok 060/42-42-186.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Pozivnica za otvaranje "The Pijace 2"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading