PRIJI STIGLO IZNENAĐENJE PRED KONCERT! O ovome nije mogla ni da sanja, fanovi napravi haos u Vrnjačkoj Banji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.08.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije mogla da zamisli šta se sprema.

PRIJI STIGLO IZNENAĐENJE PRED KONCERT! O ovome nije mogla ni da sanja, fanovi napravi haos u Vrnjačkoj Banji! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović nastupa večeras u Vrnjačkoj Banji, a interesovanje za ovaj nastup nije stalo sve do sada! Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a publika je za pevačicu spremila razna iznenađenja i poklone! Ljudi su na hamerima pisali želje i pozdrave, slali cveće, ali i razne posvete. 

Aleksandra je kasnije oduševljeno prihvatila poklone, a detalje o atmosferi možete i pogledati u snimku koji sledi. 

 

 

 

Inače, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavlja svoju uspešnu turneju "Od istoka do zapada". Pevačica je zakazala nekoliko koncerata u raznim evropskim gradovima, ali i na stadionu "Kocka" u Vrnjačkoj Banji. 

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

Na koncertima je uvek prati i suprug Filip Živojinović, koji joj je glavni producent, ali i tekstopisac i kompozitor. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a Prija je svojevremeno ispričala kako je njihova ljubav krenula.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

Prija je tada istakla da je od prvog susreta znala da je Filip čovek njenog života, a da je bila u pravu svedoči njihova ljubav i danas.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading