NA OVO JE PALA VERICA RAKOČEVIĆ! Skinuo se 35 godina mlađi Veljko, odmah se oglasila i devojka Lazara Ristovskog! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuzmančević pokazao svoje telo, Anica pružila podršku!

NA OVO JE PALA VERICA RAKOČEVIĆ! Skinuo se 35 godina mlađi Veljko, odmah se oglasila i devojka Lazara Ristovskog! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakocević i Veljko Kuzmancević

Veljko Kuzmančević, 35 godina mlađi partner Verice Rakočević, uživa u braku sa modnom kreatorkom već deset godina, a njih dvoje se ne obaziru na reakcije ljudi na razliku u godinama. Kao i svake godine, oni su leto odlučili da provode u svojuoj kamp prikolici, a Veljko je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa kampovanja.

Kuzmančević je pozirao bez majice na fotografiji koju je objavio na društvenoj mreži Instagram, dok ga je Verica gledala zaljubljenim pogledom, a na sebi je imala lanenu košulju.

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

Ispod objave dobili su mnogo komentara podrške, između ostalog i zbog Anice Lazić, devojke Lazara Ristovkog, koja im je ostala pet emotikona crvenog srca.

- Moj izbor zauvek - napisala je Verica i ostavila mu srce, kao i nekoliko emotikona koji označavaju zaljubljenost.

Inače, Verica i Veljko su nedavno ponovo privukli pažnju javnosti, ovoga puta zbog Veričinih komentara o zaradi njenog supruga. U jednom intervjuu, Verica je istakla da ona izdržava svog supruga i da više doprinosi kućnom budžetu od njega. Naglasila je da za nju finansije u braku treba da budu zajedničke, te da ona i Veljko imaju istu kasu. Ovaj stav je izazvao različite reakcije i komentare u javnosti, ali Verica je istrajna u svojim uverenjima.

Republika

Foto: ATA Images

Verica i Veljko su u braku deset godina

Nedavno je Verica Rakočević pohvalila svoje prijatelje da se prognoze na račun suprugove karijere polako ostvaruju. Naime, Veljko se nakratko usporio sa komponovanjem i posvetio se slikarstvu, a za njegov talenat u tom domenu pročulo se i u svetu. Njegovi umetnički radovi su čak poslati u Ameriku, a priprema se i nova slika koja će dodatno uvećati njihov zajednički bankovni račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading