OVAKO SE ĐANI ODUŽIO KARLEUŠI ZBOG PODRŠKE: Jedna reč je bila dovoljna da opiše koje mesto na estradi NJOJ PRIPADA (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker i Jelena se međusobno veoma cene i poštuju.

OVAKO SE ĐANI ODUŽIO KARLEUŠI ZBOG PODRŠKE: Jedna reč je bila dovoljna da opiše koje mesto na estradi NJOJ PRIPADA (FOTO)

Foto: Republika TV, youtube.com/RTV Pink Official

Nakon što je pop zvezda Jelena Karleuša javno pružila podršku pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju, o čijoj situaciji sa proslave medalja naših olimpijaca estrada bruji danima, on je rešio da joj uzvrati na svoj način i jednom rečju opiše ko je Karleuša.

Naime, mnogi možda do ove situacije nisu znali koliko JK obožava Đanija, a i folker gaji izuzetno poštovanje prema njoj.

On je ispod njene objave ostavio kratak, ali moćan komentar koji najbolje opisuje šta on o koleginici misli i o tome kakvo joj mesto pripada na estradi.

- Mama - napisao je pevač uz tri roze srca.

Republika

Foto: printskrin instagram

Radiša Trajković Đani uzvratio Karleuši zbog nesebične podrške

Podsetimo, popularni pevač bio je pozvan da peva na slavlju olimpijaca, ali nije došao na red da se lati mikrofona jer su pojedine njegove koleginice, kako je on kasnije istakao, držale "koncerte".

- Ja dođem u 22 sata i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani na društvenoj mreži, posle čega se oglasila i Jelena koja je stala u njegovu odbranu, te potkačila pevačicu koja je dovođena u vezu sa njenim suprugom Duškom Tošićem

Pravda za kralja Đanija! Jel realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pevaču da peva? Ne postoji dan dragi moj Đani da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pesme! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading