PRIJA ZAPALILA BUDVU: Crnogorci srpsku pevačicu jedva pustili sa bine, mora da peva i REPRIZU (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović će održati još jedan koncert sutra, a to je treći po redu u julu u ovom primorskom gradu.

 

 

Srpska muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja je zapalila region svojom turnejom "Od istoka do zapada", održala je spektakularan nastup u Budvi u kojoj je zakazala tri nastupa.

Naime, pevala je tamo prošle nedelje, a kako nakon ove, ima rezervisanu svirku i sutra, to će biti treći koncert u jednom mesecu.

Publika je sve vreme pevala sa Prijom u glas, a pored svojih hitova, Aleksandra je uvrstila i neke od svojih kolega, kojima se fanovi podjenako raduju u njenoj izvedbi.

 

Prija nije izneverila ni svojim stajlingom, pa se pojavila u dugačkoj crnoj haljini od svile, koja je joj je bila pripijena uz telo i otkrivala njen bujni dekolte.

Nastup je trajao do kasno u noć, a Priju je publika i tada jedva pustila da ode s bine.

Podsetimo, nedavno je Prija u Crnogorskom primorju snimljena kako šeta sa sinom Aleksandrom, dok je obožavaoci zasreću na ulici i traže da se slikaju sa njom. 

Ona je ljubazno pristajala na selfi, a njen sinčić je za to vreme bio okupiran biranjem rekvizita za igranje na plaži, koje mu je majka na kraju pazarila u obližnjoj radnji. 

Republika

Foto: instagram dara bubamara

Aleksandra Prijović stigla i na nastup Dare Bubamare

Kako je na moru boravila porodično, Prija je, pored svojih nastupa, ispoštovala i neke nastupe dragih koleginica kao što je Dara Bubamara, koja je takođe nedavno pevala u Budvi. Klub je bio krcat, a njenoj svirci prisustvovale su Aleksandra Prijović i Tea Tairović, koje su napravile atmosferu za pamćenje. Aleksandra je bila u društvu supruga Filipa Živojinovića, dok je Tea na nastup došla s dečkom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading