MANEKENKA OSUĐENA NA DVE GODINE I DESET MESECI ZATVORA! Katarina Rebrača ima mogućnost žalbe, ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

14.08.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Rebrača je započela svoju manekensku karijeru u Americi, gde je živela do pete godine, nakon čega se preselila u Beograd.

MANEKENKA OSUĐENA NA DVE GODINE I DESET MESECI ZATVORA! Katarina Rebrača ima mogućnost žalbe, ovo su svi detalji!

Foto: youtube.com/printscreen

Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku da ukine oslobađajuću presudu koju je Viši sud izrekao Katarini Rebrači, manekenki optuženoj za zloupotrebu novca namenjenog prevenciji raka dojke.

Nova presuda određuje kaznu od dve godine i 10 meseci zatvora, sa mogućnošću žalbe u trećem stepenu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

 

 

Katarina Rebrača je započela svoju manekensku karijeru u Americi, gde je živela do pete godine, nakon čega se preselila u Beograd. Kasnije je živela u Los Anđelesu i Njujorku, gde je započela svoju uspešnu karijeru. Pored manekenstva, bavila se voditeljstvom, glumom i pisanjem knjiga o zdravom životu i vitkoj liniji.
 

Tokom godina, javnost je primetila značajne promene u njenom izgledu, što je izazvalo veliku pažnju i spekulacije. Danas, u 51. godini života, Katarina izgleda potpuno drugačije i veoma malo ljudi bi je prepoznalo. Prema njenim objavama, provodi dosta vremena u Njujorku.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Katarina Rebrača

 


Ovo novo suđenje i promene u njenom životu privlače pažnju javnosti i izazivaju različite reakcije. Katarina Rebrača, nekada cenjena manekenka i javna ličnost, sada se suočava sa izazovima koji su daleko od glamura njenih prethodnih godina.


Odluka Apelacionog suda u Beogradu o ukidanju oslobađajuće presude Katarini Rebrači privlači pažnju javnosti i pokreće pitanja o promenama u životu nekada poznate manekenke. Njena karijera i javni život sada su pod lupom medija i javnosti, dok se ona suočava sa novim izazovima i promenama u svom životu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading