BOGDAN MI JE REKAO - IMAM JOŠ SAMO DRES I ON JE TVOJ! Ispovest pevača koji je zabavljao naše košarkaše u Parizu: Zlato je samo pitanje trenutka!

Autor: M. G. / M. P.

Zabava

14.08.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Grujičić za Republiku o proslavi u Parizu o kojoj bruji ceo svet!

BOGDAN MI JE REKAO - IMAM JOŠ SAMO DRES I ON JE TVOJ! Ispovest pevača koji je zabavljao naše košarkaše u Parizu: Zlato je samo pitanje trenutka!

Foto: Facebook.com/Srđan Grujičić

Srpski košarkaši su na Olimpijadi u Parizu osvojili bronzanu medalju, a u prestonici Francuske su napravili nezaboravnu žurku u poznatom lokalu u centru grada, o kojoj i dalje bruji ceo svet. Atmosfera je bila izvanredna, a dokaz za to su i snimci koju su postali viralni na svim društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije na dodeli medalja u Parizu

Za štimung je bio zadužen pevač Srđan Grujičić, koji je sa bendom Sanel grupa max doveo atmosferu do usijanja. Srđan je profesor klasične gitare na Pariskom konzervatorijumu, a za portal Republika otvorio je dušu nakon proslave.

- Profesor sam klasične gitare na Pariskom konzervatorijumu, a paralelno sa akademskim, ceo život negujem i boemski život, pa me publika poznaje i kao svirača, pevača, zabavljača, što se oseti u svim nastupima, što klasičnim, što nešsto manje klasičnim - započeo je Srđan.

Na društvenim mrežama kruže snimci, mnogi Vam zavide. Kako se osećate nakon proslave bronzane medalje sa srpskim košarkašima?

- Osećam se kao visoko privilegovana osoba, koja je imala bezgraničnu čast da sa našim momcima i divovima u svakom smislu te reči, podeli onu prvu i najiskreniju emociju, neposredno nakon završetka poslednjeg meča i osvajanja medalje - istakao je.

Jesu li Vas častili i ko se pokazao kao najveći džek?

- I sami znate da kada volite svoj posao i kada ga radite iskreno sa ljubavlju, ljudi to prepoznaju i uvek umeju to i da nagrade. Novac je toga dana bio apsolutno sekundarna stvar. Najveće priznanje mi je bilo da vidim nasmejana i zadovoljna lica naših košarkaša, članova njihovih porodica i prisutnih prijatelja. Ipak bih mogao da izvdojim za mene jedan od najlepših trenutaka, a to je kada se Bogdan Bogdanović okrenuo prema meni, skinuo svoju majicu i rekao: "Nemam više ništa, ali imam ovaj dres i on je za tebe" - ispričao nam je Grujičić.

Republika

Foto: Facebook.com/Srđan Grujičić

Srđan Grujičić je zabavljao naše košarkaše u centru Pariza

Koje pesme su bile na repertoaru, na koju su se posebno "sekle vene"?

- Po dogovoru smo krenuli sa laganim zabavnim pesmama, ali sam već nakon desetak, petnaest minuta shvatio šta momci zapravo žele i šta će dovesti do pravog ambijenta. Zaustavio sam bend i zapevao pesmu "Pukni zoro". Sve nakon toga je istorija.

Većina je na dodeli medalja bila u pripitom stanju, da li ima neko ko je bio trezan u ekipi?

- Svi su bili sjajno raspoloženi, završila se i poslednja utakmica, cilj je ostvaren, medalja je osvojena na viteški način, pritisak koji je bio mesecima na njihovim leđima konačno spada i odlazi svojim putem, okruženi porodicama i prijateljima, pa ima li boljeg momenta da se zapeva i nazdravi. Ovo je bila najlepša i najiskrenija proslava, a onda i dodela medalja ikada, koja je svima pokazala da naši momci imaju dušu veliku kao sam univerzum.

Da li su po vašem mišljenju mogli da osvoje i zlato?

- Ekipama kao što je naša, zlato je uvek primarni cilj, ali ovo što su naši reprezantativci pokazali tokom priprema i tokom same Olimpijade, taj duh zajedništva, to prijateljstvo, tu borbu i tu srčanost, to vredi više od svakog zlata i to je pravi primer i putokaz svima nama kako može i kako treba, a ono što je sigurno, jeste da je uz ovakav pristup najsjajnije odličje samo pitanje trenutka. Što bi naš trener i veliki gospodin Kari Pešić rekao: "Svi za jednog - jedan za svi!" - bio je iskren Grujičić za Republiku.

Republika

Foto: Facebook.com/Srđan Grujičić

Srđan smatra da je pitanje trenutka kad će košarkaši osvojiti zlato

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading