ĐANI KIPTI OD BESA NAKON PROSLAVE SPORTISTA! Folker nije ispoštovan za jednu stvar, opleo na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

13.08.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski olimpijci su nakon dočeka ispred Starog dvora, slavlje povodom uspeha na Olimpijskim igrama nastavili u jednom prestoničkom klubu.

ĐANI KIPTI OD BESA NAKON PROSLAVE SPORTISTA! Folker nije ispoštovan za jednu stvar, opleo na društvenim mrežama!

Foto: Republika TV

Đani

Folker Radiša Trajković Đani požalio se preko društvenih mreža da nije ispoštovan kako treba na proslavi sporsista posle povratka sa Olimpijskih igara, jer je čekao do ujutru svoj red da peva, a to se nije desilo. Naime, on je na Instagramu napisao i izneo svoj stav, što je iznenadilo mnoge. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Radiša Trajković Đani

Srpski olimpijci su nakon dočeka ispred Starog dvora, slavlje povodom uspeha na Olimpijskim igrama nastavili u jednom prestoničkom klubu. Lumpovali su i provodili se do kasno u noć, a za dobru atmosferu bilo je zaduženo čak osam pevača i pevačica. 

Ja dođem u 22 časa i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju... Čekam da pevam, a onda dođu velike zvezde od mojih kolega i naravno održe koncert? A dogovor je svi po par pesama! Otišao sam u 5, a nisam otpevao nijednu pesmu. Izvinjavam se braći i drugovim, ali nije fer. Bio sam tu, al' ponižen - napisao je Đani na Instagramu.

Foto: Dragan Kadić, ATA Images, Republika

Danica Crnogorčević najviše obradovala okupljene ispred skupštine

Podsetimo, iako je pozvana, balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nije mogla da prisustvuje ovoj proslavi jer trenutno nije u Srbiji. Ceca je putem društvenih mreža izrazila svoje izvinjenje i poslala srdačne čestitke olimpijcima. U svojoj objavi na Instagramu, Ceca je napisala:

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Ceca Ražnatović

Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvek uz vas! Zauvek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji! Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege. Hvala vam, dragi momci, za svu radost, voli vas i zauvek podržava vaša Ceca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading