ČOVEK KOG JE TRAŽILA CELA SRBIJA JE OTAC NAŠE PEVAČICE: Javno se zahvalila nakon što je PRONAĐEN! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Belović izdala zvanično saopštenje!

ČOVEK KOG JE TRAŽILA CELA SRBIJA JE OTAC NAŠE PEVAČICE: Javno se zahvalila nakon što je PRONAĐEN! (FOTO)

Foto: Printscreen/Privatna arhiva

Čovek kmoji je danas nestao na Novom Beogradu pronađen je kod Starog sajmišta. On je jutros nestao u Bloku 28, a umesto ubobičajene rute ka Zemunu, bez telefona i dokumenata krenuo je na drugu stranu. Radilo se o čoveku koji ima određene teškoće u komunikaciji, što je porodicu naročito zabrinulo.

Porodica se zahvalila svima koji su pomogli u istrazi.

Inače, on je otac naše pevačice i modela Andrijane Belović. Ona se ranije oglasila na Instagramu i obavestila pratioce da joj je otac nestao.

- Moj tata jutros je izašao iz stana na Novom Beogradu bez telefona i dokumenata i još uvek se nije vratio. Slabo govori i razume. Na sebi ima žutu polo majicu - opisala je pevačica, pa zamolila sve da podele informacije i da joj jave ukoliko ga negde vide.

Nakon što je pronađen, Andrijana je saopštila radosne vesti.

- Hvala MUP-u i svima koji su podelili vest! Našli smo tatu! - napisala je ona i dodala nekoliko emotikona srca.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene Mreže

Pronađen čovek koji je nestao

ŠTA RADITI KADA NEKO NESTANE?

U slučajevima nestanka, najvažnije je za porodicu da zna kada i kako da prijavi nestanak bliske osobe. Ukoliko postoji opravdana opasnost da se osobi nešto dogodilo ili zabrinutost za njen život i zdravlje, najbolje je nestanak prijaviti što pre. Stručnim službama je tada lakše da prate tragove.

Proces uvek počinje izjavom osoba koje su prijavile nestanak. Uzima se fotografija, opis, podaci o tome gde je nestali viđen poslednji put i sa kim je bilo u kontaktu.

Zatim ekipe izlaze na teren, proveravaju lokaciju, razgovaraju sa svedocima i uzimaju snimke nadzorih kamera. Potraga se zatim nastavlja na osnovu prikupljenih podataka i zavisi od slučaja do slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading