VRELE BAKE I DEKE ESTRADE! Za njih nikad ne biste rekli da imaju unuke!(FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim izvajanim telima naši estradnjaci nikako ne potvrđuju da su prevalili ozbiljne godine

VRELE BAKE I DEKE ESTRADE! Za njih nikad ne biste rekli da imaju unuke!(FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Ove estradne ličnosti su se kao mlade ostvarili u ulozi roditelja, a sada uživaju u ulogama baka i deka. Iako za većinu njih ne biste ni pretpostavili da mogu imati unuke, jer izvajanim telom to nikako ne potvrđuju, činjenica je da ih imaju, te to ponosno ističu i pokazuju.

 

Republika

Foto: instagram.com/ stoja_institucija

Stoja Novaković

Stoja najmlađa baka na estradi


Stojanka Novaković Stoja je sa 16 dobila sina, a kada je postala baka, još nije imala ni 33 godine. Ona je ubedljivo najmlađa baka na estradi.


- Na ulici me za fotografisanje zaustavljaju doslovno deca. To me jako raduje. Tako i moji unuci imaju deo moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju da grade sebe kao ljude - rekla je Stoja.

Foto: Instagram.com

Neda Ukraden 


Neda grmi na pragu sedamdesete


Pevačica Neda Ukraden (69) baka je bliznakinjama koje je rodila ćerka Jelena. Ovoj pevačici mnoge devojke mogu da pozavide na savršenoj liniji, a i većina je upoređuje s Tinom Tarner, što je svakako kompliment. Neda često u javnosti pominje unuke:


- Deca su različita, slatki su, svi imaju nešto moje, svi su posebne individue, pratimo ih, šta vole, koje su im sklonosti, deca koja su dobro odgojena, skromna, normalna, dobri učenici, zdrava deca - rekla je Neda. 

Foto: Printskrin Instagram

Nela Bijanić

Nela žari i pali u šestoj deceniji 


Pevačica Nela Bijanić takođe je rano dobila sina Olivera, a on je tata jedne malene devojčice. Pevačica je na pragu 55. godine, a kada se skine u kupaći, svima zastaje dah. Nela ne krije da svaki slobodan trenutak provodi s unucima, te da ne postoji veća draž za nju od uloge bake.


- Nema veće sreće kad žena doživi materinstvo i kad vas unuče nazove nanom. Zahvaljujem bogu na tome što imam zlatnu decu. Sin, snaja, unučići, sve su to moji dragulji - ponosno je izjavila pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Delibašić sa Vesnom Đogani

Slađa baka s isklesanim stomakom


Bivša supruga Đoleta Đoganija pevačica Slađa Delibašić uskoro puni 52 godine i jedna je od najzgodnijih baka kod nas, na stomaku ima isklesane trbušnjake, a unuku je dobila od ćerka Silvije, koju ima s bivšim suprugom Đoletom Đoganijem.


- Moja unuka je moja kopija, uživam dok smo zajedno i kvalitetno provodimo vreme. Ona me zaista oplemenila, to je posebna ljubav - rekla je jednom prilikom Slađa. 

Foto: instagram.com/anabelci

 

Anabela fatalna baka


Pevačica Anabela Atijas na pragu 50. pleni izgledom i važi za najfatalniju baku na estradi. Naime, Anabela je iz braka s denserom Gagijem Đoganijem dobila dve ćerke - Lunu i Ninu, a iz drugog braka s Andrejem Atijasom ćerku Blankicu, ali posebnu pažnju u njenom životu igraju dve unuke Mia i Lana.


- Ja sam aktivna baka, provlačim se kroz tobogane i radim sve što i one. Mnogo sam blaža prema unukama, mislim da je to prirodno - izjavila je Anabela.

Republika

Foto: Instagram/Vesnadjogan

 

 

Đole prvo postao deda, pa tata


Đole Đogani, koji važi za najzgodnijeg dedu, ženio se dva puta. S prvom suprugom Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu, dok je u drugom braku s Vesnom dobio sina Adriana i ćerku Lauru. Inače, zanimljiv je podatak da su Đoletova unuka i treća ćerka isto godište.


- Ja sam prvo postao deda, a onda tata. To je privilegija malog broja ljudi. Između moje ćerke i unuke razlika je dva meseca. Obe volim na svoj način - kaže popularni denser.

Republika

Foto: youtube.com

 

Cobe deka za Ginisa


Jedan od omiljenih učesnika treće sezone "Zvezda Granda" Slobodan Batjarević Cobe postao je deda po treći put i to u 42. godini, što ga čini najmlađim dedom na estradi.
- Prelep je osećaj biti deda, svaki put kad dobijem unuku radujem se kao nikad dosad. Volim kad mi kažu deka, to mi je slađe od deda - izjavio je Cobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading