SUPRUGA POZNATOG INFLUENSERA OTKAČILA ANDRIJU MILOŠEVIĆA: Jodžir želi da upozna glumca, iznenadiće vas šta je imao da kaže za njega!

Autor:

Zabava

11.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Radulović Jodžir otkriva šokantne detalje o svom braku sa Irenom.

SUPRUGA POZNATOG INFLUENSERA OTKAČILA ANDRIJU MILOŠEVIĆA: Jodžir želi da upozna glumca, iznenadiće vas šta je imao da kaže za njega!

Foto: instagram.com/printscreen

Jovan Radulović Jodžir je jedan od najpoznatijih influensera u regionu, sa impresivnih 500.000 pratilaca na društvenim mrežama. Iako često deli detalje iz svakodnevnog života sa suprugom i njihovo dvoje dece, retko otkriva intimne detalje. Ipak, nedavno je otkrio zanimljive informacije o njihovom braku.

Jodžir je otkrio da je njihov brak zasnovan na poverenju i otvorenosti, ističući da su oboje upoznati sa bivšim partnerima jedno drugog. Ova nekonvencionalna otvorenost doprinosi razumevanju i poverenju među njima, što je retkost u današnjem društvu.

Jodžir je otkrio da je njegova supruga, Irena, pre njega bila u vezi sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem. Iako je istakao da izuzetno ceni Andriju, nikada se nisu sreli, ali je Jodžir istakao da bi voleo da upozna popularnog glumca, što je dodatno iznenadilo publiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir

 

- Ja znam sve njene bivše momke, ona zna sve moje bivše devojke. Ne postoji tajna između nas. Pre nje sam imao dugu vezu od sedam godina, a ona pet. Ona je sa Andrijom Miloševićem bila pet godina - otkrio je on, pa dodao: 

- Andriju strašno cenim, nikada ga nisam upoznao i žao mi je zbog toga. Voleo bih kad se sretnemo da se upoznamo, on je legenda najveća na svetu koja postoji. 

Republika

Foto: ATA Images

Andrija Milošević

 

Poznati influenser objasnio je da njegova supruga Irena nije ostavila glumca zbog njega, već da su njih dvoje uplovili u vezu dve godine od njenog raskida sa Andrijom.

 - Posle dve godine sam ja počeo sa njom - priznao je on u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading