MUŠKARCIMA PALE VILICE! Tamara Đurić ovo uradila pored bazena! Kadrovi ostavljaju bez daha, snimljeni usred bela dana (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara je pozirala u izazovnom kupaćem kostimu, pa bi potom naručila šampanjac, za kompletno uživanje.

MUŠKARCIMA PALE VILICE! Tamara Đurić ovo uradila pored bazena! Kadrovi ostavljaju bez daha, snimljeni usred bela dana (FOTO)

Foto: Republika

Tamara Đurić

Starleta Tamara Đurić redovno se snima kada putuje na egzotične destinacije, a sada je rešila da se sa ćerkicom rashlade na jednom privatnom bazenu. Ona se po dolasku brže bolje skinula, pa se snimala pored vode, a vreli kadrovi najviše su obradovali one na društvenim mrežama, koji su preko video klipova imali odličan pogled na starletino izvajano telo. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Tamara Đurić

 

Naime, Tamara je pozirala u izazovnom kupaćem kostimu, pa bi potom naručila šampanjac, za kompletno uživanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tamarastar89

 

Inače, starleta i nekadašnja rijaliti-učesnica Tamara Đurić bila je doskoro na odmoru u Dubaiju, gde je na ezgibicije i šoping potrošila vrtoglavih 20.000 evra!

Foto: Instagram printscreen

Tamara Đurić

 

Kako je Republika portal prvi pisao, starleta je uživala za sve pare, a ovaj deo godine rezervisala je da bi s naslednicom otputovala u toplije krajeve. One su se fotografisale po hotelima i spa-centrima, a pored šopinga, Đurićka je iznajmljivala i skupe automobile, koje je vozila po gradu i šire.

Tamara je s ćerkicom rezervisala jedan od najluksuznijih hotela za odmor. Unapred je znala šta će sve da obiđe, a najbolje su se provodile po bazenima i spa-centrima. Tamara je obišla nekoliko radnji i pazarila razne brendove, a pored regularnih troškova koje je imala, platila je nekoliko torbi oko 15.000 evra, a kad se sve sabere, pukla je više od 20.000 evra - ispričao nam izvor tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading