NA ODMOR POTROŠILA 20.000 EVRA! Vrela Tamara uživala sa ćerkicom za sve pare! Evo šta je pazarila u Emiratima! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je priča da je s Tamarom i neki bogati crnac, ali to nisu tačne informacije.

NA ODMOR POTROŠILA 20.000 EVRA! Vrela Tamara uživala sa ćerkicom za sve pare! Evo šta je pazarila u Emiratima! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Starleta i nekadašnja rijaliti-učesnica Tamara Đurić bila je doskoro na odmoru u Dubaiju, gde je na ezgibicije i šoping potrošila vrtoglavih 20.000 evra!

Kako Republika saznaje, starleta je uživala za sve pare, a ovaj deo godine rezervisala je da bi s naslednicom otputovala u toplije krajeve. One su se fotografisale po hotelima i spa-centrima, a pored šopinga, Đurićka je iznajmljivala i skupe automobile, koje je vozila po gradu i šire.

Foto: Republika

Tamara Đurić

 


- Tamara je s ćerkicom rezervisala jedan od najluksuznijih hotela za odmor. Unapred je znala šta će sve da obiđe, a najbolje su se provodile po bazenima i spa-centrima. Tamara je obišla nekoliko radnji i pazarila razne brendove, a pored regularnih troškova koje je imala, platila je nekoliko torbi oko 15.000 evra, a kad se sve sabere, pukla je više od 20.000 evra - priča nam izvor i dalje otkriva da nije tačno da je Tamari jedan nepoznati muškarac pravio društvo:

Foto: Republika

Tamara Đurić

 


- Bilo je priča da je s Tamarom i neki bogati crnac, ali to nisu tačne informacije. Ona je uživala samo s ćerkicom Tamarom, a u jednom trenutku se srela s drugaricama iz Srbije, pa su zajedno obilazile radnje i restorane.

Foto: Republika

Tamara Đurić

 


Podsećamo, u domaćim medijima nedavno je kao bomba odjeknula vest da je starleta Tamara Đurić prijavila policiji bivšeg dečka i navela da ju je navodno napao i pretukao.

Tamara se brzo posle haosa oglasila za Srpski telegraf i otkrila šta se desilo, međutim, nije želela da otkriva identitet osobe, a u međuvremenu je odlučila da ipak ne podnese tužbu protiv nasilnika.


- Ne bih mu davala na važnosti, to je još jedan u moru zaljubljenih klinaca koji se napiju, pa umesto serenade, sebi lome ruke, da bi me fascinirali. Sva sreća da je policija brzo stigla i da se sve dobro završilo - izjavila je Tamara o skandalu koji se desio dok je njena spremačica bila kod kuće i prisustvovala nemilom događaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading