RAT SE NASTAVLJA! Desingerica brutalno odgovorio Seki Aleksić!

Autor:

Zabava

08.08.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper smatra da je pevačica njegov fan!

RAT SE NASTAVLJA! Desingerica brutalno odgovorio Seki Aleksić!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Seka Aleksić često komentariše aktuelna dešavanja na estradi, pa se tako više puta kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerice. Reper se oglasio iz Crne Gore, gde svakodnevno nastupa, te Seki poručio sledeće:

- Moguće da je Seka Aleksić moj fan, čim prati moj rad znači da voli to što radim - rekao je muzičar kroz smeh za "Blic".

Republika

Foto: ST/Vlada Lukić, Printskrin/RTV PINK

Desingerica odgovorio Seki Aleksić

On se osvrnuo i na najavu zabrane nastupa u komšiluku.

- Crna Gora je postala moja druga kuća, ja sam turizam. Ja nisam dizao cenu, meni su nastupi bili bukirani još u septembru, tako da ne uzimam ja para koliko sada moj nastup košta, već koliko je koštao u septembru. Ne znam zašto bi me i ko bi me zabranio. Kome se nešto sa mog nastupa ne sviđa, neka ne dođe na nastup i to je to. Političari neka se posvete onome što je njihov posao, a ne muzičarima da se bave. Ako hoće da se bave muzikom, onda možemo o tome da pričamo. Ispravan sam maksimalno i pristojno se ponašam, ne interesuje me šta pričaju i pišu - rekao je Desingerica.

Republika

Foto: Republika TV, Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Reperu je sinoć upala racija

Inače, sinoć, 7. avgusta, u Budvi došlo je do neočekivanog obrta na nastupu kontroverznog izvođača. Klub u kojem je trebalo da nastupi bio je pun, ali pevač još uvek nije izašao na binu kada je upala racija. Iako se spekulisalo da je razlog upada racije povezan sa samim izvođačem, navodi se da su nadležni došli kako bi proverili klub, a ne zbog Desingerice lično. Ovaj neočekivani događaj izazvao je iznenađenje među prisutnim posetiocima, ali i postao glavna tema razgovora u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading