PRVA SLIKA BEBE JOVANE I BOGDANA! Misica objavila prizor koji TOPI SRCA, svima kreću SUZE radosnice (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević potvrdila je da je u četvrtom mesecu trudnoće!

PRVA SLIKA BEBE JOVANE I BOGDANA! Misica objavila prizor koji TOPI SRCA, svima kreću SUZE radosnice (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica rijalitija "Zadruga", nedavno je stupila u brak sa ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, a danas je putem društvene mreže Instagram potvrdila da je u četvrtom mesecu trudnoće, o čemu je Republika nedavno ekskluzivno pisala. Iako se par trudio da vest o blagosvlenom stanju neko vreme sakrije od znatiželjne javnosti, stomačić koji se nazirao na fotografijama sa venčanja ih je odao.

Ovim povodom Jovana se danas oglasila i objavila još jednu, do sada neviđenu fotografiju sa venčanja, na kojoj je Bogdan pažljivo ljubi u stomak. Međutim, malo ko je primetio da je misica dodala i sliku sa ultrazvuka, na kojoj se može videti kako izgleda njihov naslednik ili naslednica, s obzirom na to da se još uvek ne zna kog pola je beba.

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević potvrdila da je trudna

- Ljubav rađa ljubav! Beba dolazi - stoji u objavi bivše zadrugarke koju je podelila na svom Instagram nalogu.

Podsećanja radi, kako je Republika prva pisala, Jovana Ljubisavljević je u četvrtom mesecu trudnoće, a kako otkriva naš izvor, velika želja joj je bila da se ostvari u ulozi i majke i partneru Bogdanu Srejoviću rodi dete.

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja. Ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - istakao je za Republiku izvor blizak paru nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading