KEBI BIVŠA LJUBAVNICA NAPISALA PESMU: Naše dete nije video 25 godina!

Autor:

Zabava

07.08.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Jevremović i dalje ogorčena na pevača!

KEBI BIVŠA LJUBAVNICA NAPISALA PESMU: Naše dete nije video 25 godina!

Foto: ATA Images, Printscreen RTV Pink

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica folkera Dragana Kojića Kebe, sudila se sa njim oko utvrđivanja očinstva, a spor je završen davne 2008. godine. Međutim, novi detalji često isplivavaju. Ljiljana tvrdi da i posle dve i po decenije otkako je rođena njihova ćerka Ina, ne može za pevača da kaže nijednu lepu reč.

- Ja sam napisala jednu pesmu koja se odnosi na njega, još je nikome nisam dala. Teška je pesma, mnogo tužna, da plačeš iz podočnjaka. Govori se o muškarcu koji je zauvek izbrisan iz nečijeg srca, i ona će ga vratiti u svoj srce možda samo kad ga više ne bude bilo - ispričala je Ljiljana za "Svetski radio".

Republika

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Ljiljana Jevremović

Ljiljana je otkrila da je zvala Kebu jednom godišnje na pomirenje i dogovor.

- Nije hteo ni da priča, možda bi razgovarao petnaestak minuta i večito je bio ljubomoran, ti si sad sa ovim ili onim, to bi mi govorio. Ja bih mu rekla da to nema nikakve veze, jer naša ćerka već ima pet, 12 ili koliko je već imala godina u trenutku razgovora. Zanimalo me je samo da se dogovorimo da se krštenica popuni, nisam očekivala ni alimentaciju da plaća, ali je to bilo u sklopu sudskog postupka - rekla je i dodala da niko od Kojića nije pokušao da stupi u kontakt sa njenom ćerkom Inom.

- Njegova je volja bila da mi imamo dete u tom momentu. Oni su predali papire za razvod, nas dvoje smo živeli zajedno, ali saznavši za neke stvari ja sam ga izbacila iz života, on me je molio da ga ne ostavljam govoreći kako će da živi, a da ne viđa svoje dete, a onda je nije video 25 godina. Iza toga se verovatno krije neka krupna stvar koju ja ne mogu da dokučim i da znam - tvrdi Ljiljana.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dragan Kojić Keba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading