PORODICA SE ODREKLA INDI: Skandal kod Aradinovića nakon vesti da se pevačica USELILA kod Zorana Marjanovića!

Autor:

Zabava

12.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov odnos jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti poslednjih nekoliko dana!

PORODICA SE ODREKLA INDI: Skandal kod Aradinovića nakon vesti da se pevačica USELILA kod Zorana Marjanovića!

Foto: ATA images, Republika

Nakon što je Indira Aradinović Indi priznala da je u vezi s kompozitorom Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Jelene Marjanović, njena porodica je u šoku. Sestra Edita Aradinović je iz medija saznala za vezu sestre i Marjanovića, kog čeka novo suđenje. Da odnosi u familiji Aradinović nisu dobri, potvrdila je i sama Indi.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Edita je iz medija saznala za novu vezu svoje sestre

- Zna, kako da ne. Sad, kada je videla fotografije, javila se. Dugo vremena nemamo kontakt. Tako je najbolje zasad. I mnogo se volimo i poštujemo kad ne pričamo. Nemam nikakav kontakt s njom, eto da završimo tu temu - rekla je Indi, pa priznala da prijatelji nisu sjajno prihvatili njenu vezu:

- Sve najgore. Šalim se. Mi smo odrasli ljudi, šta može da se kaže za nešto što je najlepše na svetu? Ako mi nešto loše radimo, eto, neka nas osude odmah. Mi smo dve zdrave osobe, koje treba da pronađu svoju srodnu dušu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi i Zoran su nedavno javno priznali da su u vezi

Inače, pojavila se informacija da se Indi uselila kod Zorana, a kako Svet piše, pevačicina majka Florija ne prihvata njenu novu ljubav i smatra da će joj veza sa ozloglašenim kompozitorom samo naštetiti.

- Majka nije zadovoljna njenim izborom, tako da su odnosi dosta zahladneli. Šokirala se kad je saznala s kim joj je ćerka. Da se razumemo, Zoran se u medijima provlačio kroz izuzetno loše priče. Bio je optužen za ubistvo supruge i osuđen na 40 godina, pa je Apelacioni sud oborio presudu i vratio je na ponovno suđenje. Pa kome bi prijalo da mu se dete zabavlja s čovekom koji je osumnjičen za takvo delo - kaže za Svet izvor blizak pevačici.

Zoran i Indi se znaju još od 2004. godine, a pevačica je priznala da emocija postoji još od tada. Indi je bila dobra prijateljica i sa Zoranovom pokojnom ženom Jelenom, ali i s njim je, osim saradnje, imala blizak odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading