INDI ŠUTNULA ZORANA: Marjanović ne dolazi sebi posle RASKIDA!

Autor:

Zabava

06.08.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zaključila da je bolje da budu samo poslovni saradnici!

INDI ŠUTNULA ZORANA: Marjanović ne dolazi sebi posle RASKIDA!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, ST/Nemanja Pančić

Kompozitor Zoran Marjanović, kom se sudi za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, šokirao je javnost nedavno kad je ozvaničio vezu sa Indirom Aradinović Indi, a sada je došlo do pucanja veze, iako su se otvoreno borili za svoju ljubav. Iako se poznaju skoro 20 godina, Indi i Zoran su prešli granicu prijateljstva, ali nisu uspeli da opstanu, što je Marjanoviću teško palo.

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri - priča izvor blizak pevačici i kompozitoru.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Indi i Zoran više nisu zajedno

On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti.

- U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - otkriva sagovornik "Kurira".

Podsećanja radi, Zoran je ranije govorio kako mu je Indi prirasla srcu, dok je ona isticala da je bila na njegovoj strani, čak i kad su ga svi optuživali da je ubio suprugu Jelenu.

- Ah, emocije... O emocijama može mnogo da se priča. Da, Indi je, normalno, prirasla srcu. Pa sad, muza malo pripada umetnosti, ali dobro, muzika je. Ponosan sam na nju. Miljenica mi je. I ko misli da je njeno već kao prošlo, mogu da kažem žargonski, malo su se zeznuli - govorio je Zoran.

- Uvek sam bila naklonjena Zoranu privatno na taj neki ljudski način, prijateljski. Kad se sve to izdešavalo, to me je jako pogodilo. Nisam imala snage da ga javno podržim. Pustila sam da vreme to odradi jer sam znala šta je on i ko je on u sebi. Rekla sam sebi da će s vremenom neke stvari da dođu na svoje mesto i da ću ja da dođem do njega, a on do mene. Nisam neko ko voli da se stavlja u prve redove - isticala je Indi.

Republika

Foto: ATA images, Republika

Indi je ranije isticala da je podržavala Zorana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading