JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE JE SRPKINJA: Komšije iz sela kod Niša razvezale jezik o njoj! ŠOK!

Autor:

Zabava

04.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeri Kis dolazi iz naše zemlje, a snima s najvećim producentskim kućama, najviše u Americi.

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE JE SRPKINJA: Komšije iz sela kod Niša razvezale jezik o njoj! ŠOK!

Foto: Instagram/PrintScreen/cherryofficialkiss

Čeri Kis

Čeri Kis je jedna od najpoznatijih svetskih zvezda filmova za odrasle, a dolazi iz Srbije i zove se Ivana Slavković. Ona je rođena u selu Šarlinac u blizini Niša, a sada su komšije odlučile da razvežu vezi o njoj. Dvorište je puno ruža, uredno pokošen travnjak, doterana okućnica, a glavni čuvari su dva bela psića Buca i Dona. Oni prave galamu kad naiđu nezvani i zvani gosti.

U njenom selu mnogi kažu da je odavno nisu videli. A i kada dođe, tvrde, retko izlazi negde po selu.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Ivana Slavković Cherry Kiss Lovers

Ivana dolazi iz okoline Niša

- Ivana, kada dođe kolima, ne zadržava se dugo. Nekoliko dana bude sa ocem i baka Mirkom, i mogu da kažem da se ne usteže kada je u pitanju posao oko kuće. Vidimo svi da ona pomaže baki. Skoro su pekli rakiju dva dana, pa je još nešto pomagala, ne sećam se... U svakom slučaju, ovde niko lošu reč ne može da ima o njoj. Ona je odavno otišla odavde, pola sela ona i ne poznaje. Njen posao je nekada bio bauk za sve nas ovde, a sad... Sad šta smo se nagledali po televizijama, to je, bre, sad ništa. Koliko znam, ona se više i ne bavi tim poslom, nego posreduje u inostranstvu za filmska preduzeća - rekao je jedan od komšija u njenoj ulici.

Kako su komšije otkrile, Ivana najviše vremena provodi u nišu, a jedna poznanica je otkrila da ima dečka i da žive u Budimpešti. 

- Čeri živi s dečkom u Budimpešti. On je di-džej iz Niša, baš se vole. Koliko znam, ona mnogo voli da dođe ovde na jug. I dalje se bavi snimanjem filmova, čula sam da ima i neku firmu za to - rekla je glumičina poznanica za "Kurir".

Čeri je karijeru započela sa 18 godina u Budimpešti, a trenutno je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih svetskih glumica u ovoj branši. Snima s najvećim producentskim kućama, najviše u Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading