HOROR U BEOGRADU! Dve bebe hitno prevezene u Urgentni centar

Autor:

Vesti

24.07.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebe povređene u bizarnim nesrećama

HOROR U BEOGRADU! Dve bebe hitno prevezene u Urgentni centar

Foto: ST/Nebojša Mandić, Pixabay.com

Bebai hitna pomoć

Dve bebe su sinoć zbog pada tokom vožnje u kolicima prevezene sinoć u Urgentni centar, rekli su iz beogradske Hitne pomoći.

Kako je preneo RTS, bebe su starosti dva, odnosno tri meseca, i u jednom slučaju otac se sapleo, a u drugom je do pada došlo zbog stepenica.

Podsećamo, pored dve bebe, još tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u toku noći u Beogradu, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

Jedan udes dogodio se sinoć u 19 časova u Prizrenskoj ulici, kada su dve osobe zadobile lakše povrede.

U udesu koji se dogodio u 22.30 sati u Vojvođanskoj ulici, 18-godišnji mladić zadobio je lakše povrede i prevezen u KBC Zemun. 

Pomoć Hitne službe tokom noći najviše su tražili hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari i osobe koje su se žalile na bol u grudima.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su protekle noći 117 puta, od toga su 23 intervencije obavljene na javnim mestima.

Inače, u Urgentnom centru u Beogradu trenutno se nalazi devojka J.A. (28) koja je u teškom stanju nakon što ju je na ulici "pokosio" automobil bez vozača. Nesreća se dogodila preksinoć oko 22 sata na Vračaru, kada je devojka išla Ulicom Velimira Bate Živojinovića.

Prema rečima medicinskog osoblja, pacijentkinja je u teškom opštem stanju i ima životno ugrožavajuće povrede glave i kičme. Ona je trenutno intubirana na mehaničkoj ventilacionoj potpori, a lekari se bore za njen život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading