ISPOVEST TAMARE ĐURIĆ POSLE SKANDALA SA DEČKOM! Progovorila o nasilju, evo što je morala HITNO DA POZOVE POLICIJU!

Autor:

Zabava

07.07.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam se plašila kako će otac mog deteta da reaguje. Bitno je jako da se izađe sa saopštenjem, ali mora da bude onako kako jeste.

ISPOVEST TAMARE ĐURIĆ POSLE SKANDALA SA DEČKOM! Progovorila o nasilju, evo što je morala HITNO DA POZOVE POLICIJU!

Foto: RTV PINK printscreen

Starleta Tamara Đurić bila je u centru skandala nakon što je dečko navodno nasrnuo na nju nakon verbalnog okršaja koji su imali pre toga. Ona je u emisiji "Premijera - vikend specijal" progovorila o svim detaljima, te je objasnila šta se tog dana sve desilo.

Nije to bilo nasilje nadamnom. Kontaktirala sam policiju jer sam se plašila da će doći do fizičkog okrišaja između nas dvoje. On je bivši momak moje drugarice, ja sam u njemu videla prijatelja, a šta je on video u meni ne znam. Razmišljala sam da li treba kontaktirati policiju i trebalo je zaista - počela je Tamara, pa je dodala:

Foto: RTV PINK printscreen

Tamara Đurić

 

To je bilo neprijatno jer je bilo bučno. U stanu je bila žena koja meni pomaže u kući godinama. U stanu je bio i moj prijatelj, a ponašanje dotičnog je bilo čudno. On je povredio sebi ruku, ja sam pokušala da ga zaštitim i da ga umirim i par puta me je odrugrnuo i ja sam zvala policiju. Ja ga nisam tužila, ja sam dobro, a to je psihičko uznemiravanje.

Nakon toga ona je progovorila o ocu svog deteta:

Foto: RTV PINK printscreen

Tamara Đurić

 

- Ja sam se plašila kako će otac mog deteta da reaguje. Bitno je jako da se izađe sa saopštenjem, ali mora da bude onako kako jeste. Nasilje se nije desilo u Beogradu na vodi, nego u mom stanu i bilo je psihičko. Ja sam se uplašila zbog mog bivšeg supruga, on veruje isključivo meni i ja njemu. Naše dete nije bilo tu, jer da je bilo policija ne bi morala da reaguje. Moje dete je bilo sa bakom i dekom na odmoru - rekla je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading