DOBRO PROTRLJAJTE OČI! Ovako je Adam Adaktar izgledao pre svih ZAHVATA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala fotka s njegove mature, svi u šoku!

DOBRO PROTRLJAJTE OČI! Ovako je Adam Adaktar izgledao pre svih ZAHVATA! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

Adam Adaktar, samoprozvani "bog obrva", često diže prašinu svojim izjavama, ali i neobičnim modnim kombinacijama i frizurama. Na društvenoj mreži Iks (Tviter) svojevremeno je procurila njegova fotografija s mature, na kojoj se moglo videti kako je Adam izgledao pre svih zahvata koje je imao.

I tada je nosio neobičnu modnu kombinaciju, kao i zlatne patike.

Inače, Adaktar se nedavno našao u žiži interesovanja domaće javnosti zbog odgovora na pitanje u vezi s njegovim izborom deće. 

- Zašto nosiš cokule/klompe? Neudobne su i ružne - glasio je komentar.

- Klompe? Ovo nisu klompe. Ovo je nečiji automobil - odgovorio je Adaktar u svom stilu.

Ovaj odgovor je dodatno naglasio njegov ekscentrični stil i sposobnost da humorom reaguje na kritike. U stvarnosti, reč je o modelu cipela koje su na zvaničnom sajtu brenda "Balensijaga" označene cenom od 1.090 dolara, što odgovara sumi od skoro 110.000 dinara. Iako mnogi smatraju da pomenuti brend time samo vrši socijalni eksperiment, mnoge poznate ličnosti su se odlučile da ponesu ove ekscentrične komade.

Zanimljivo je da je upravo Adam nedavno bio u centru pažnje i na izboru za Mis Srbije 2024. godine, gde je bio odeven u stilu Josipa Broza Tita. Na nogama je imao beli model pomenutih cipela, čime je dodatno istakao svoj jedinstveni modni izraz. Takođe, crne "Balensijagine" cipele je nosio na jednom prestoničkom događaju, gde je svojim izgledom zaista okupirao svu pažnju prisutnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading