NEKI SU JE JEDVA PREPOZNALI! Ovako je Dušica Jakovljević izgledala pre plastičnih operacija! Evo šta je sve sređivala na licu (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica je nedavno otkrila i da joj smeta kada se upoređuju njene fotke iz prošlosti i ove danas i da bi spalila stare fotografije da može.

NEKI SU JE JEDVA PREPOZNALI! Ovako je Dušica Jakovljević izgledala pre plastičnih operacija! Evo šta je sve sređivala na licu (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Dušica Jakovljević jedno je od zaštitnih lica ružičaste televizije, a nakon kratke pauze vratila se u jato Pinka i dovela sezonu "Elite" do kraja. Nakon što je uspešno završila sezonu rijalitija, Dušica je rešila poput mnogih drugih lica koja smo gledali u rijalitiju da ode na remont, te se fotografisala u jednom salonu za ulepšavanje, gde je dodatno sredila i iscrtala obrve. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Dušica Jakovljević

 

Kako ljudi redovno komentarišu njen fizički izgled zbog raznih intervencija koje je imala na licu, često mnogi postavljaju i pitanje kako je voditeljka izgledala pre estetskih intervencija.

Dušica se na malim ekranima pojavila se 2003, kada je imala 22 godine i učestvovala u kvizu "Ruski rulet", a otad je promenila nekoliko imidža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Najčešće je eksperimentisala sa kosom, a u nekoliko poslednjih godina, kako je i navedeno, podvrgla se i estetskim korekcijama. Dušica nije krila da sada često radi estetske zahvate, a korigovala je usne, grudi i ubrizgavala botoks. O estetskim intervencijama Dušica je više puta otvoreno pričala.

Foto: youtube.com/printscreen

Dušica Jakovljević pre estetskih intervencija 

 

- Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - rekla je ona jednom priikom.

Foto: youtube.com/printscreen

Dušica Jakovljević pre estetskih intervencija 

 

Dušica je nedavno otkrila i da joj smeta kada se upoređuju njene fotke iz prošlosti i sada i da bi spalila stare fotografije da može.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading