ŠEKI TURKOVIĆ KUKA ZBOG MALE PENZIJE! Vratio se iz Amerike, radio više poslova, a evo kako se tamo živelo (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da sam znao da će penzija biti tako mala, ne bih sigurno išao tamo!

ŠEKI TURKOVIĆ KUKA ZBOG MALE PENZIJE! Vratio se iz Amerike, radio više poslova, a evo kako se tamo živelo (FOTO)

Foto: youtube.com/Tv Grand

Pevač Šeki Turković radio je dugi niz godina u Americi, gde se davno preselio u Čikago. On je hteo da stekne američku penziju, pa je spakovao kofere i sa svojom suprugom Eminom se preselio u Čikago. Danas se neretko žali na malu penziju, a tamo je radio dva posla. 

Godinama sam išao u Ameriku, imao sam radnu vizu i kada sam skupio te kredite, 40 kredita, onda sam zašao u godine kada mogu da idem u penziju, stekao sam pravo na to, međutim, ko je njihov dinar iskoristio taj je odmah umro. Razočarao sam se, mala mi je penzija, ali kada je čovek zdrav svega će biti. Tamo sam vozio kombi sa suprugom, pevao sam na tezgama subotom i nedeljom kod naših ljudi, svemu tome je došao kraj i rekao sam sebi "vraćaj se Šeki u Beograd" - priča on.

Foto: youtube.com/printscreen

Šeki Turković

 

Pevač je kazao i kako su ljudi s ovih prostora reagovali kada ga sretnu u SAD.

- Sasvim su normalno reagovali, ja sam skroman čovjek i normalan. Lepo je kada sretnete svog čoveka u Čikagu, ali kada dođete kući je najlepše. Nigde nema klime kakva je kod nas i mislim da na to svi treba da budemo ponosni. 

S obzirom da je penzija mala, pjevač otkriva da se kaje što je deset godina proveo u Americi.

- Da sam znao da će penzija biti tako mala, ne bih sigurno išao tamo, ali opet kažem – neka smo samo zdravi, zdravlje je najveće bogatstvo. Može mnogo što šta da se kupi parama, ali ako nismo sposobni i zdravi, džaba nam sve za čime jurimo za života. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading