"JANJUŠ ME JE POVREDIO" Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik, KONAČNO PROGOVORILA I O TRUDNOĆI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša od samog početka rijalitija je privlačio mnogo pažnje javnosti. Kako prolazi vreme, i samo klupko se razmotava, te postaje jasnije zašto je svako krenuo u svom pravcu!

"JANJUŠ ME JE POVREDIO" Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik, KONAČNO PROGOVORILA I O TRUDNOĆI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš

U toku najnovijeg izdanja emisije ''Narod pita'', gošće u studiju su bile bivše učesnice rijalitija "Elita" Jovana Cvijanović i Žana Omnia.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Narod pita

 

- Jovana, kako ti izgleda ovaj klip - upitala je voditeljka.

- Stvarno su mi bili smešni i neki lepši momenti. Bilo mi je lepo sa Janjušem, vidi se to. Nedostaje mi da vidim to kod sebe, volela bih da se zaljubim - kazala je Jovana.

- Koliko ti je žao što niste probali da uđete u vezu - pitala je voditeljka.

- Odustala sam jer sam videla da se ne može protiv vetrenjače. Videla sam da mu se dopala više Aneli, tu nije bilo mesta za mene. Bila sam povređena, ali to je njegov izbor. Smatram da je pogrešio, ona se potpuno pogrešno postavila prema njemu. Nikad ga nije slušala, obožavala je rijaliti i da se raspravlja sa drugima. Nju nije niko razapinjao, to su bili benigni napadi. Dobar je manipulator, zna da uvredi i povredi, a ona kaže oni mene napadaju. Da se meni desila trudnoća, da je Janjuš neko koga volim, ne bi postojao način da ne rodim tu bebu. On bi stao iza tog deteta i nje, kakav god ima je odnos bio. Ona je folirant, znala je da neće roditi tu bebu - rekla je Jovana.

- Verujem da je tu bilo ljubavi, ali nisu bili spremni za to. Janjuš nije pokazao da je muškarac, a itekako je znao šta radi. Aneli je imala vrlo tešku situaciju i sa bivšim suprugom, negde i mogu da razumem njenu odluku - rekla je Žana.

Foto: RTV PINK printscreen

Žana Omnia

Uključio se novi gledalac, Miloš iz Novog Sada.

- Žana, Đedović mi je rekao mnogo o tebi, ali ništa lepo. On misli o tebi, isto što i Ivan. Imaš žablju kožu - rekao je Miloš.

- Mnogo mi znači ta izmišljotina za Đedovića - odbrusila je Žana.

- Rekla si 90 ružnih reči, kao najbolja majka na svetu. Miljanu braniš, Ivana kudiš - kazao je gledalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading