NAKON VESTI DA JE MILJANA U LUDNICI, BEBICA NESTAO IZ BEOGRADA: Ovo mu je poslednja LOKACIJA, evo gde je uhvaćen! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora i Bebica spakovali kofere i otišli na prvo zajedničko putovanje nakon finala "Elite 7"!

NAKON VESTI DA JE MILJANA U LUDNICI, BEBICA NESTAO IZ BEOGRADA: Ovo mu je poslednja LOKACIJA, evo gde je uhvaćen! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić, ljubavni par iz popularnog rijalitija "Elite 7", koji je iznenadio mnoge svojim opstankom nakon napuštanja čuvenog imanja u Šimanovcima, odlučili su da provedu vreme zajedno na prelepom Zlatiboru. Naime, njihove fotografije sa putovanja oduševile su fanove, prikazujući par nasmejan i zaljubljen, uživajući u planinskom ambijentu.

Međutim, jedna od fotografija koje su podelili sa putovanja izazvala je pažnju javnosti, posebno zbog Teodorine provokativne haljine koja je istakla njene atribute u prvi plan. Ova hrabra modna izjava privukla je veliku pažnju, dok su komentari na društvenim mrežama brzo postali tema rasprave.

Republika

Foto: instagram.com/teodora_delic

Bebica i Teodora napustili Beograd

Pored toga, par je sa svojim pratiocima podelio nekoliko intimnih trenutaka provedenih na Zlatiboru, uključujući šetnje planinskim stazama, uživanje u lokalnoj kuhinji i opuštanje uz prelepe pejzaže. Njihova ljubavna priča nastavlja da intrigira javnost, dok su mnogi oduševljeni njihovom iskrenošću i spontanošću.

Republika

Foto: instagram.com/teodora_delic

Bebica i Teodora opstali nakon Elite 7

Inače, iako su mnogi sumnjali u trajnost njihove veze nakon rijalitija, Bebica i Teodora su pokazali da su i dalje jako srećni zajedno. Njihova ljubavna priča postala je inspiracija mnogima, dok su brojni fanovi podržali njihovu odluku da se upuste u romansu. Nakon objavljivanja fotografija, fanovi su preplavili njihove profile na društvenim mrežama sa rečima podrške i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milorad

28.07.2024 10:59

na sta lice ova zenska stvorenja ?????👽👽👽

Odgovori 22 5
Mita

29.07.2024 15:36

@Milorad - Ni nasta