BAHATA DARA BUBAMARA! Tražila basnoslovnu sumu za nastup, menadžeri je oduvali! Evo kako se saznalo za skandal!

Autor:

Zabava

29.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za skandal se posle pročulo, pa su menadžeri rekli i drugim svojim kolegama da paze kako s njom pregovaraju.

BAHATA DARA BUBAMARA! Tražila basnoslovnu sumu za nastup, menadžeri je oduvali! Evo kako se saznalo za skandal!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Dara Bubamara imala je ponudu nedavno da nastupi u Paraćinu, u jednom tamošnjem popularnom noćnom klubu, ali je menadžer odbio kada je čuo koliku sumu novca traži za tezgu! Navodno, Bubamara je rekla čelnicima da je njena cena oko 10.000 evra i da je ludnica koju bi napravila kada je atmosfera u pitanju zagarantovana, ali oni za tu sumu nisu hteli ni da čuju.

- Menadžer kluba se čuo s Darom i pregovori oko termina išli su glatko. Međutim, kada su čuli koliku sumu traži, a u pitanju je bilo 10.000 evra, čelnici kluba nisu za to hteli ni da čuju, pa su je oduvali rečima da nema šanse da joj toliko plate i da je bolje da nastupi neko drugi - priča izvor za Republiku i dalje otkriva:

Foto: Instagram

Dara Bubamara

 

- Dara je tada rekla da joj ne pada na pamet da spušta cenu, pa su pregovori da ipak dođe u Paraćin propali u startu. Za skandal se posle pročulo, pa su menadžeri rekli i drugim svojim kolegama da paze kako s njom pregovaraju. 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Dara Bubamara

 

Podsećamo, sličnu situaciju pre više od godinu dana imala je i Bubamarina koleginica Tanja Savić. Ona je, naime, izvisila za dva nastupa u Crnoj Gori tokom leta, u dve diskoteke, gde je takođe tražila ogromnu sumu i gde su menadžeri otkazali tezgu. 

Inače, kako ume da bude bahata u podizanju honorara, Dara je neretko bahata i u saobraćaju! Naime, ona redovno krši zakone, pa tako non-stop plaća kazne za nepropisno parkiranje, prekoračenje brzine, kao i prelazak na crveno svetlo i to u samom centru grada. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading