ZBOG OVE MANEKENKE JE OLIVER DRAGOJEVIĆ HTEO DA OSTAVI ŽENU: Njegovoj udovici 10 godina trebalo da preboli PREVARU, progovorila tek nakon pevačeve SMRTI (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dragojević priznaje da je zbog neverstva slavnog muzičara često završavala i na Hitnoj.

ZBOG OVE MANEKENKE JE OLIVER DRAGOJEVIĆ HTEO DA OSTAVI ŽENU: Njegovoj udovici 10 godina trebalo da preboli PREVARU, progovorila tek nakon pevačeve SMRTI (FOTO)

Foto: printscreen Youtube

Pevač Oliver Dragojević, koji je preminuo 29. jula 2018. godine, ostavio je iza sebe ne samo muzičko nasleđe, već i priču o skandalu koji je potresao njegovu porodicu.

Malo je poznato da je njegov brak sa suprugom Vesnom Dragojević umalo propao zbog afere sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.


Supruga Vesna je tek nakon njegove smrti otkrila da je tokom višegodišnjeg zajedničkog života sa čuvenim muzičarem često završavala u Hitnoj pomoći zbog stresa i nervoze izazvane njegovim neverstvom.
Republika

Foto: Profimedia, Facebook

Supruga Olivera Dragojevića o njegovom neverstvu progovorila tek takon smrti pevača

Istakla je da je dugo pokušavala da shvati razloge za Oliverovu aferu. 

Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u Hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - govorila je Vesna ranije za medije.

Nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa Oliverom.

Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a činjenica da je Dragojević zbog nje želeo da ostavi ženu jasno govori o ozbiljnosti njihove veze.

 

 

I Oliver je svojevremeno javno reagovao na skandal, ističući da je njegova intima privatna stvar koju će rešavati iza zatvorenih vrata, te da su dušebrižnici ostali gladni senzacije.

Supruga Vesna je nakon Oliverove smrti opisala kako je izgledao njen život sa njim, ističući da je muzika bila manje bitna tema u njihovom odnosu.

Takođe, otkrila je da joj je trebalo 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

Podsetimo, Oliver Dragojević je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, ali je njegov privatni život bio obeležen skandalom koji je dugo ostao skriven od javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading