ERA OJDANIĆ SE OBOGATIO OD PESME KOJA NIJE BILA NAMENJA NJEMU: Ovaj njegov kolega nije umeo da prepozna VELIKI HIT, odbio ga BEZ SLUŠANJA (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitar Mirić nije želeo da pravi izlete u dens vode i napravio grešku.

ERA OJDANIĆ SE OBOGATIO OD PESME KOJA NIJE BILA NAMENJA NJEMU: Ovaj njegov kolega nije umeo da prepozna VELIKI HIT, odbio ga BEZ SLUŠANJA (FOTO)

Foto: printscreen/RTV PINK

Folk legenda Era Ojdanić bio je čovek ispred svog vremena pa je svojevremeno snimio veliki hit "Plavi slon" sa desn grupom Tvins koja je bila veoma popularna devedesetih.

Naime, iako su brat i sestra Manulea i Neša Kostrešević za ovaj duet prvobitno u vidu imali popularnog folkera Mitra Mirića, on je odbio saradnju bez da i sasluša pesmu i napravio ogromnu grešku, s obzirom na to koliko je, kako sam kaže, na njoj zaradio njegov kolega Era. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Mitar Mirić odbio "Plavog slona" bez slušanja

On je, za razliku od Mirića koji u ovakvoj vrsti saradnje nije prepoznao potencijal, umeo da nanjuši hit. Iako nije bio prvi izbor u to vreme popularnog dvojca, Era je, kako je i sam priznao u jednoj emisiji, od te pesme imao daleko veće koristi nego i sami članovi grupe.

- Siguran sam, a složiće se sa mnom i Manuela i Neša, da sam ja od "Plavog slona" zaradio više od njih - rekao je svojevremeno Ojdanić u jedno emisiji, prenosi Informer.

Republika

Foto: printskrin grand

Neša i Manuela iz grupe Tvins sa Erom Ojdanićem

Ovu priču potvrdili su i brat i sestra iz grupe Tvins.

- Era je radio diskoteke sa nama i plus svadbe bez nas - nadovezala se Manuela.

Oni su tada progovorili i o tome koga su umesto Ere hteli za svoj duet.

- Prvo rešenje nam je bio Tarmi Rićmi (prim.aut. Mitar Mirić), ali je on mislio da je to žešća zaje*ancija sa njim, pa nas je odbio ne saslušavši pesmu - iskreno je rekla ona.

- Nije kom je rečeno nego kom je suđeno. Onaj gore vidi sve - rekao je na to Era zadovoljno se smeškajući. 

U svakom slučaju, nakon što je pesma u rekordnom roku postala mega hit, Ojdanić će profitirao na tome što je imao sluha za novitete i iskorake u karijeri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading