MAJI BEROVIĆ SE LEKARI 20 DANA BORILI ZA ŽIVOT: Imala pet HITNIH operacija da joj ne bi AMPUTIRALI NOGU!

Autor:

Zabava

23.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ispričala kako je vodila najveću životnu bitku iz koje je izašla kao pobednik.

MAJI BEROVIĆ SE LEKARI 20 DANA BORILI ZA ŽIVOT: Imala pet HITNIH operacija da joj ne bi AMPUTIRALI NOGU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Poznata pevačica Maja Berović retko deli detalje iz svog privatnog života, ali nedavno je otkrila jednu potresnu priču koja je uzdrmala javnost.

Naime, Maja je otvoreno govorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu kroz koji je nedavno prošla, te otkrila da je 20 dana bila u teškoj borbi za svoj život, tokom koje je imala pet operacija.

Javnost je ostala u šoku kada je pevačica podelila informaciju da je bila na ivici da ostane bez noge, što je bila zaista zastrašujuća situacija.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović ispričala kako je dobila životnu bitku

Sa neverovatnom hrabrošću, Maja je ispričala kako se mala rana na nozi pretvorila u ozbiljan zdravstveni problem, dovodeći je do stanja sepse i ugrožavajući njen život.

Nikad nisam bila osoba koja je preterano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda morati da odustanem od muzike jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - započela je Maja svoju ispovest u emisiji Amidži šou, te nastavila: 

Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos meni u nozi, ja sam jako posle porođaja bila anemična i imala sam velike probleme sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim. Ja sam na kraju završila sa pet operacija u roku od 20 dana. Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmišljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 20 centimetara ožiljka na nozi.

Republika

Foto: Promo

Maja Berović se nakon velikih nevolja vratila na scenu još jača

Maja je istakla da je ovo iskustvo bilo veoma teško za nju, jer je ozbiljan zdravstveni problem pretio da okonča njenu karijeru. Ona je priznala da se suočavala sa osećajem bespomoćnosti i straha od gubitka noge, ali je na kraju uspela da izgura ovu životnu bitku.

Pevačica je naglasila važnost obraćanja pažnje na male stvari, koje mogu da prerasnu u ozbiljne probleme. Njena hrabrost i iskrenost su inspiracija mnogima, dok je njena poruka kroz ovu priču postala važan podsetnik da se zdravlje ne sme uzimati zdravo za gotovo.

Maja Berović je kroz ovo iskustvo pokazala izuzetnu snagu i hrabrost, inspirišući mnoge svojom otvorenošću i istrajnošću. Njen primer nam svima može poslužiti kao podsetnik da se nikada ne smemo predati, čak ni kada se suočimo sa najtežim izazovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading