HAOS u Guči: Interesovanje za festival NIKADA VEĆE - 10 dana do početka svi smeštajni kapaciteti popunjeni, posetioci pronašli OVO rešenje

Autor:

Zabava

23.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo deset dana nas deli od početka najveće trubačke manifestacije na svetu – Guče! Ove godine, interesovanje za Guča festival (01 – 04. avgust) i 63. Dragačevski sabor trubača (02 – 04. avgust) oborilo je sve rekorde, te je sasvim jasno da nas očekuje festival za pamćenje!

HAOS u Guči: Interesovanje za festival NIKADA VEĆE - 10 dana do početka svi smeštajni kapaciteti popunjeni, posetioci pronašli OVO rešenje

Foto: Skymusic

Guča

Podaci sa lica mesta govore da privatni smeštaj u samoj Guči više nije dostupan, a u Hotelu Nordic, u samom centru varošice ostalo je nekoliko slobodnih kreveta. Potražnja je toliko velika da su i kapaciteti u Ivanjici, Čačku, Požegi i okolnim mestima popunjeni, pa se slobodni kreveti traže u Arilju i okolini, a osim gostiju iz susednih zemalja, na najveću trubačku feštu na svetu dolaze i posetioci iz Velike Britanije, Austrije, Nemačke, Grčke i Španije.

Deset dana pred početak festivala atmosfera je naelektrisana, očekivanja su visoka, a sve oči su uprte u Guču koja se sprema da ugosti najpoznatije majstore trube i njihove orkestre, ali i najvernije fanove iz čitavog sveta.

Ove godine, među najavljenim izvođačima su ambasadori Guče Boban i Marko Marković, Dejan Petrović i njegov Big Bend, Ekrem Mamutović, Dejan Lazarević, prošlogodišnji pobednici, a poslednjeg saborskog dana (nedelja, 04. avgust) osim finalnog takmičenja trubačkih orkestara očekuje nas i Gala koncert sa Velikim revijalnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića sa gostima pevačima -  Snežanom Đurišić, Čedom Markovićem, Aleksandrom Tirnanićem i Danicom Krstić.

Ako još niste obezbedili svoj smeštaj, sada je poslednji trenutak da osigurate mesto na ovom spektaklu. Bez obzira na to gde ćete boraviti, budite sigurni da će Guča pružiti iskustvo koje se ne zaboravlja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading