JOVANA PAJIĆ IZNELA ŠOK-DETALJE INTIME SA MARIJOM: Pevačica otkrila kakav im je ODNOS i šta rade IZMEĐU ČETIRI ZIDA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerifovićeva prekinula letovanje kako bi stigla u noćni klub, u kom je pevala njena koleginica i bliska prijateljica.

 

 

Nakon što se Marija Šerifović pojavila na nastupu koleginice i bliske prijateljice Jovane Pajić, koja se posle duže medijske pauze vratila na scenu, mlada pevačica je progovorila o svom odnosu s evrovizijskom pobednicom, o kome se toliko spekuliše.

Naime, pošto je Šerifovićeva ostavila sina, s kojim je bila na letovanju, da bi ispoštovala Pajićevu, bivša supruga Saleta Tropika odlučila je da otkrije i neke detalje njihove intime. 

- Da, bile smo zajedno na letovanju. O tome govorimo i prikazujemo onoliko koliko je potrebno, to je naša intima i privatnost, želimo tako i da ostane. To je naše druženje, ja ne bih volela o tome da govorim iako je to često pitanje svih. To treba da ostane za nas - rekla je Jovana, koja je otkrila da je u Americi najviše para pukla na krpice.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Pajić se posle duže pauze vratila nastupima

Jovana je otrkila i kakav je Marijin sin Mario, kog je njena drugarica dobila prošle godine uz pomoć surogat-majke.

- Mario je presladak, uživam da provodim vreme s njim. Imam iskustvo sa svojom decom, pa mogu da joj pomognem. Volim da kažem: "Zajedno smo u ovom s*anju" - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Marija i Jovana su već isticale da je Šerifovićeva značajno uticala na Pajićevu da se vrati muzici i snimi pesmu, koja je zaživela bukvalno preko noći.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović Jovani pruža nesebičnu podršku

Kad je čula za Jovanin nastup, Marija je bila na odmoru sa sinom Marijom i majkom Vericom, koji je odlučila da momentalno prekine i vrati se u Srbiju, pa je pravo s aerodroma zapucala u noćni klub da bi svojoj bliskoj drugarici pružila nesebičnu podršku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading