IZ CRNINE PRAVO I MINI BIKINI: Naša pevačica nakon SMRTI supruga pokazala IZVAJANO TELO - OVO vredi MILION DOLARA!

Autor:

Zabava

21.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka pokazala kako izgleda nakon tragičnih dana.

IZ CRNINE PRAVO I MINI BIKINI: Naša pevačica nakon SMRTI supruga pokazala IZVAJANO TELO - OVO vredi MILION DOLARA!

Foto: Printscreen Paparaco lov

Nakon neočekivanog gubitka supruga Nebojše Jarina Stojićevića, poznata pevačica Aleksandra Tadić Cipka polako se vraća svojim svakodnevnim obavezama uz snažnu podršku prijatelja i obožavalaca. Njih dvoje su bili u vezi punih 10 godina pre nego što su nedavno stupili u brak, a Nebojšina iznenadna smrt od posledica infarkta ostavila je Aleksandru i njenu porodicu u teškom periodu tuge.

Iako je tuga i dalje prisutna, Aleksandra se trudi da se vrati svojim profesionalnim obavezama i da pronađe utočište od bola u nastupima koji su joj oduvek bili strast i ljubav. Osim toga, ona pronalazi vreme za opuštanje, što je nedavno pokazala i deljenjem fotografije sa bazena, gde je uživala u suncu i kupanju. Ova slika je privukla pažnju javnosti, ne samo zbog Aleksandrinih osmeha i opuštene atmosfere, već i zbog njenog izgleda.

 

 


Poznata po svojoj atraktivnosti, Aleksandra je oduvek vodila računa o svom izgledu, ali njeni obožavaoci su nedavno primetili da je pevačica izgubila nekoliko kilograma. Ovaj fizički izgled nije prošao neprimećeno, te su se ispod objave sa bazena nizali komentari podrške i ohrabrenja. Njeni fanovi su joj pružili reči podrške i ohrabrenja, ističući njenu lepotu i snagu u teškim trenucima.

Kroz ove komentare, kao "Lepotice, glavu gore", "Lepota od žene", "Lavica", "Uz tebe smo kraljice", obožavaoci su jasno stavili do znanja da su uz Aleksandru u ovim teškim trenucima. Njihova podrška je neizmerna, pružajući pevačici toplinu i ohrabrenje dok se polako vraća svom svakodnevnom životu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading