SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ VAN KONTROLE, NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA NJIM: Niko nije znao šta pevačica doživljava u svoja četiri zida!

Autor:

Zabava

12.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak je urnebesan!

SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ VAN KONTROLE, NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA NJIM: Niko nije znao šta pevačica doživljava u svoja četiri zida!

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović

Poznata pevačica Marija Šerifović aktivno deli deli trenutke iz svog porodičnog života sa javnošću putem društvenih mreža. U poslednje vreme, posebno je aktivna u deljenju zanimljivih snimaka sa svojim sinom. Iako i dalje ne otkriva njegovo lice, Marija redovno prikazuje njegove nestašluke i razvojne korake.

Na jednom od nedavnih snimaka, Marija je pokazala kako leži na krevetu i drži sedmomesečnog naslednika, koji već pokazuje znake uspravljanja i stajanja. Pevačica je pokušavala da smiri svog živahnog sina dok je on skakutao i kikotao se, izazivajući osmehe kod svoje majke i pratioce na društvenim mrežama.

- Pašćeš, ne može. Pa pašće, hoće čovek da trči, bre, on je spreman - našalila se Marija.

Podsetimo, u jednom od svojih vlogova iz Amerike, Marija je posetila svoju drugaricu Jovanu Pajić, koja je otkrila kako mali Mario izgleda i na koga liči. "Nestvaran i presladak. On je isti Marija, samo plav. Ima plave oči. Je l' možete da zamislite to? To vam kažem. Ali isti," ispričala je Jovana, dok se Marija nadovezala: "Da, kao moja svetla verzija. Belo od eurokrema."

Ovi intimni trenuci iz života Marije Šerifović oduševljavaju njene fanove, pružajući im uvid u njen svakodnevni život i vezu sa sinom. Marija sa svojim iskrenim i duhovitim pristupom majčinstvu, osvaja simpatije javnosti i pokazuje da je srećna i ponosna mama. S obzirom na veliku popularnost koju uživa na društvenim mrežama, možemo očekivati još mnogo zabavnih i emotivnih trenutaka koji će nasmejati i raznežiti njene pratioce širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Baba Marta

14.07.2024 01:40

Ako ti pravi poteskoce nisi ga rodila mozes ga vratit odaklen si ga pokupila donesla