SANJA MALETIĆ OTVORILA VRATA DOMA NAKON POROĐAJA: Pevačica pokazala KOLICA koja je izabrala za naslednicu, OVI detalji će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

20.07.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Maletić rešila je da svojoj mezimici pruži život o kom je oduvek sanjala.

SANJA MALETIĆ OTVORILA VRATA DOMA NAKON POROĐAJA: Pevačica pokazala KOLICA koja je izabrala za naslednicu, OVI detalji će vas ŠOKIRATI!

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić ostvarila je životni san i to što se porodila u 52. godini konačno je dalo smisao njenom životu, a sada je podelila prve fotografije iz porodičnog doma nakon dolazak njene mezimice, kojoj je dala ime Vanja. 

Naime, Sanja Maletić je na Instagram profilu objavila fotografiju kako izgledaju kolica koje je izabrala za svoju naslednicu, a njeni pratioci su bili oduševljeni i primetili su koliko je pevačicu uloga majke totalno promenila i unela veliku radost u njen život, što je i ona sada pričala u intervju za domaće medije. 

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić pokazala kolica za bebu

 

- Porodila sam se carskim rezom i moj život konačno ima smisao. Presrećna sam, to ne može rečima da se objasni - rekla je pevačica. Inače, borba pevačice za potomstvo traje godinama. Sanjina bolest je prouzrokovala i to da ona prestane da se bavi pevanjem neko vreme i da se povuče iz javnog života.

- To je, inače, bolest sportista, kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo jer sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, Švajcarska, Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu da ustanem, obučem se, da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš više energije i snage za sve i ja odem. To je krenulo s 29 godina, kad sam otkazala američku turneju s Nedeljkom Bajićem Bajom - priseća se Sanja, pa nastavlja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading