DEJAN MATIĆ ODE U PREDUZETNIKE: Poznati folker otkriva u koje GRAĐEVINSKE PROJEKTE je počeo da ULAŽE!

Autor:

Zabava

20.07.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I on krenuo stopama svog brata blizanca Saše Matića.

DEJAN MATIĆ ODE U PREDUZETNIKE: Poznati folker otkriva u koje GRAĐEVINSKE PROJEKTE je počeo da ULAŽE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poznati pevač Dejan Matić ne samo da se istakao svojim glasom i muzičkim talentom, već je postao i uspešan preduzetnik.

U poslednje vreme, sve više pevača ulaže svoj zarađeni novac u razne biznise, a Dejan, kao ni njegov brat blizanac Saša Matić, nije izuzetak. On je odlučio da investira u Grčkoj, gde već poseduje stan i planira da gradi apartmane za odmor.

Porodica i ja imamo u Grčkoj stan, naš, za odmor. U planu su neke stvari, ne volim da pričam o tome dok se ne realizuje sve. Da ne bude kao za duet sa Saletom. Svi nas pitaju, mi najavljujemo da će biti čim se nađe dobra pesma, i nikako da se desi - rekao je Dejan za Kurir.


Dejan otkriva da već poseduje stan u Grčkoj koji služi kao porodično utočište za odmor.

Međutim, planira da proširi svoje poslovne aktivnosti ulaganjem u građevinske projekte kako bi pružio mogućnost drugim ljudima da uživaju u lepotama grčkih destinacija.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Matić rešio da uđe u preduzetničke vode


Jedna od zanimljivih priča koju Dejan otkriva jeste vezana za njegovu pesmu "Niko i neko", koja je bila ključna za njegovu popularnost.

Interesantno je to što je pesma prvobitno bila namenjena njegovom bratu Saši, ali je on odbio da je snimi jer mu se nije dopala.

Ova anegdota otkriva koliko su muzički ukusi različiti čak i među članovima iste porodice.

Kroz smeh, Dejan ističe da je pesma koja ga je proslavila zapravo bila namenjena njegovom bratu, ali je on prepoznao njen potencijal i odlučio da je snimi. Ova priča osvetljava Dejanovu posvećenost muzici i spremnost da prepozna prilike koje se pružaju.

Iako Dejan ne voli da previše otkriva detalje o svojim planovima pre nego što se oni realizuju, odlučio je da uloži u građevinske projekte u Grčkoj.

Ovo pokazuje da pevač ne samo da brine o svojoj karijeri, već i o sigurnoj budućnosti svoje porodice kroz raznolike poslovne poduhvate.

Kroz ove planove, Dejan Matić pokazuje svoju poslovnu veštinu i spremnost da istražuje nove mogućnosti van muzičke scene. Njegovo ulaganje u Grčkoj može doneti nove prilike kako za njega, tako i za ljude koji će uživati u apartmanima koje planira da izgradi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading