OVAJ JOVANIZAM MOŽE DA VAM PROMENI ŽIVOT: Popularna voditeljka OTKRILA PREČICU DO USPEHA, evo šta ONA RADI, dok SVI ODMARAJU (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva poručuje da je ponosna što je postala ono što je oduvek maštala o sebi.

OVAJ JOVANIZAM MOŽE DA VAM PROMENI ŽIVOT: Popularna voditeljka OTKRILA PREČICU DO USPEHA, evo šta ONA RADI, dok SVI ODMARAJU (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić oduševila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj potpisuje autograme u vili u Grockoj.

Uz objavu Jovana je napisala:

- Kod Srkija pišem autograme za njegove drugarice, koji su roman uvek kada ih potpisujem. Volim što sam postala ono što sam maštala o sebi pre 20 godina.

Republika

Foto: printskrin instagram

Jovana Jeremić potpisuje autograme u vili u Grockoj

Voditeljka Pinka je u svojoj Instagram priči okačila još jendu zanimljivu objavu, te otkrila šta ona radi dok drugi idu na odmor.

- Ne idem na odmor, moram da radim na sebi. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Jovana Jeremić otkrila tajnu svog uspeha

Ova neobična situacija sigurno je izazvala osmehe kod mnogih pratilaca, pokazujući Jovanu u opuštenom i prirodnom svetlu.

Isto tako, nedavno Jeremićeva, koja je poznata po svom britkom jeziku, oduševila je sve izjavama o muško-ženskim odnosima te, kao i obično, ponovo privukla pažnju javnosti.

Komentarišući ljubavne veze, Jovana nije štedela muški rod, ističući da izgled nije dovoljan i da muškarci treba da ponude više od fizičkog izgleda.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put, tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje - istakla je tada Jovana.

Ove reči su izazvale različite reakcije u javnosti, ali su svakako pokrenule i diskusiju o ponašanju u ljubavnim vezama.

Ovo su samo neki od zanimljivih trenutaka iz života Jovane Jeremić, koja svojim iskrenim stavovima i otvorenošću uvek iznova uspeva da održi pažnju javnosti.

BONUS VIDEO: 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading