ZAPROŠENA Nataša Bekvalac! Pevačica se javno pohvalila - PRSTEN SIJA PUNIM SJAJEM!

Autor:

Zabava

15.07.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje je sačekalo nasred nastupa u Budvi!

ZAPROŠENA Nataša Bekvalac! Pevačica se javno pohvalila - PRSTEN SIJA PUNIM SJAJEM!

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac, poznata po svojim muzičkim uspesima, poslednjih godina privlači pažnju javnosti ne samo svojim pesmama već i svojim turbulentnim ljubavnim životom. Iza nje su tri propala braka i nekoliko kratkotrajnih ljubavnih priča koje su brzo zaboravljene.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac

Poslednji ljubavni peh Nataša je javno objavila tokom nastupa u Budvi, gde ju je neko zaprosio pred publikom. Gest je bio javan, ali Nataša je sa bine jasno stavila do znanja da nije spremna za novi brak. Sa slatkim osmehom na licu, gestikulacijom je pokazala da je vreme za ozbiljne ljubavne korake još uvek daleko.

- Nema šanse - poručila je Bekvalčeva na Instagramu uz snimak tog trenutka, jasno stavljajući tačku na dalje planove sa svojim sadašnjim partnerom.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac

Poznata pevačica ima iza sebe brakove sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.

Nataša Bekvalac nije samo pevačica već i javna ličnost koja otvoreno deli svoje životne trenutke sa fanovima. Njene objave na društvenim mrežama često su odraz njenih emotivnih stanja i stavova prema ljubavi i životu, što je čini jednom od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj estradi.

Njena otvorenost o ljubavnim neuspesima i životnim izazovima dodatno je povezala sa publikom koja je prati i podržava kroz sve faze njenog života. Dok se Nata bori sa ljubavnim izazovima pred kamerama i reflektorima, ostaje da se vidi da li će pronaći svoj mir i sreću u budućnosti, ili će nastaviti da beleži novu stranicu svoje ljubavne sage pred očima javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading