PEVAČ HITNO PREVEZAO SINA U BOLNICU: Uznemirujuća fotografija Ljube Perućice kida dušu, evo u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zabava

15.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica podelio snimak iz bolnice!

PEVAČ HITNO PREVEZAO SINA U BOLNICU: Uznemirujuća fotografija Ljube Perućice kida dušu, evo u kakvom je sada stanju!

Foto: E-Stock Caslav Vukojicic

Ljuba Perućica

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus, prošlog novembra su postali roditelji malenog Alekseja. Nedavno je javnost bila zabrinuta zbog zdravstvenog stanja malog Alekseja, te je Ljuba prekinuo odmor kako bi bio uz svog sina.

Ljuba je na društvenim mrežama podelio video iz bolnice gde se vidi da je Alekseju stavljena braunila u rukicu. Uz to, pevač je svom sinu pevao pesmu "Dolazi vreme", a u opisu fotografije istakao je da muzika leči i da su sada dobro.

- Pesma kao lek. Dobro smo sad - napisao je on u opisu fotke uz emotikon srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ljuba Perućica sa sinom

Uz pomenuti video, Ljuba je podelio i snimak gde se vidi da Aleksej uživa u obroku, što je znak da je dobro raspoložen i da mu se apetit vratio. Ovi trenuci su raznežili mnoge pratioce i pokazali snagu porodične ljubavi.

- Ručkamo, dobro je! - napisao je pevač kasnije.


Ovakvi događaji su podsetnik koliko je važno posvetiti pažnju porodici i bliskim osobama, te su Ljuba i Katarina još jednom pokazali koliko im je stalo do svog malog mezimca. Njihova otvorenost i deljenje porodičnih trenutaka sa javnošću svakako su potezi koji inspirišu mnoge ljude da cene i neguju porodične vrednosti. Srećom, situacija se čini kao da je pod kontrolom, a Ljuba Perućica može da se vrati svom zasluženom odmoru uz porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
realnost

15.07.2024 11:17

Ovaj bivši čoban, nepismen i neškolovan/pročitao malo i uvek ponavljao isto/ pedofilčina , koji godinama pipa devojke u show, gomilu njih nameštao u realiti, kvaran, neradnik, omražen od mnogih ima obraz da se ljuti što nije bolje plasiran. Pa sve što ima u životu, zaradio je poganim jezikom u realitiju. Podgrejani leš misli da je lep i zgodan, a ustvari je veoma loš čovek!!!