IZNENADA PREMINUO BRAT NAŠE POPULARNE PEVAČICE: Ostavljena oproštajna poruke, ove reči će vas naježiti!

Autor:

Zabava

13.07.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostala bez bitne osobe u životu.

IZNENADA PREMINUO BRAT NAŠE POPULARNE PEVAČICE: Ostavljena oproštajna poruke, ove reči će vas naježiti!

Foto: Youtube.com

Pevačica Mira Kosovka nedavno je objavila tužnu vest na svom Instagram profilu - njen brat Dragan Mican Petričević preminuo je jutros. Ova vest je dodatno potresla javnost, s obzirom na to da je Mira Kosovka već pretrpela teške gubitke u porodici.

- Obaveštavam familiju i rođake da je moj brat Dragan Mican Petričević preminuo jutros. Sahrana je u ponedeljak u Vrnjačkoj Banji! - napisala je ona u opisu fotografije.

 

 

Mira Kosovka je devedesetih godina bila izuzetno popularna pevačica, ali njen život nije bio nimalo lak. Ona je više puta otvoreno govorila o porodičnim tragedijama koje je pretrpela, uključujući brutalno ubistvo svog srednjeg brata Miće, koji je stradao 1981. godine tokom prvih nemira. Njegov nestanak i stravičan način na koji je pronađen ostavili su dubok trag u Mirinom životu.

Ona je takođe otkrila da je njen otac preminuo od raka pluća, nekoliko godina pre nego što je njena majka nestala. Majka Mire Kosovke je nestala i do danas nije pronađena, a Mira i dalje gaji nadu da će uspeti da pronađe njene posmrtne ostatke.

Mira Kosovka je u svojoj ispovesti otkrila da je njen brat bio inženjer, iako se o njima često pričalo kao o siromašnoj porodici. Ovo otkriće baca novo svetlo na njihovu porodičnu situaciju i pokazuje da su se suočavali sa teškim izazovima i preprekama.

Jedna od najvećih želja Mire Kosovke je da pronađe kosti svoje majke, iako je svestan da je to težak i bolan proces. Ipak, ona ističe da je osoba koja se uvek nada i da neće odustati od traženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading