ISPLIVALE SLIKE SA VENČANJA ŠABANOVE CUCE: Svi su ostali u šoku kad su videli kako joj MLADOŽENJA IZGLEDA, da li je ovo SLUČAJNOST (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispod objave nizali su se uglavnom negativni komentari.

ISPLIVALE SLIKE SA VENČANJA ŠABANOVE CUCE: Svi su ostali u šoku kad su videli kako joj MLADOŽENJA IZGLEDA, da li je ovo SLUČAJNOST (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Pevačica Ivona Negovanović Cuca koja je široj javnosti postala poznata jer je dovođena u vezu sa muzičkom legendom Šabanom Šaulićem tokom njenog takmičenja u jednom muzičkom takmičenju, nakon njegove smrti navodno se udala u Turskoj i to za znatno starijeg partnera.

Sada su na društvenoj mreži X isplivale fotografije sa njenog venčanja ispod kojih su se nizali komentari.

Ali što se Cuca od pokojnog Šabana Šaulića udala u Turskoj za nekog dedu od 80 godina, BOŽE GOSPODE - stoji u opisu slike na kojoj je Cuca u raskošnoj beloj venčanici sa cirkonima.

Iako je pevačica, nedavno i sama objavljivala fotke sa venčanja, tek sada su se pojavile slike na kojima se vidi i kako je izgledao njen mladoženja.

U komentarima svi bruje o tome da je njen muž mnogo stariji.

- "Bar je duplo stariji", "I Cuca našla zakrpu svoju","Ljibav ne zna za godine", "Srećno, mladenci" - samo su neke od reakcija na Cucinog mladoženju i njihovo venčanje koje je upriličeno u Turskoj. 

Bilo je i zluradih komentara kako je sigurno "slučajnost" što mlada pevačica bira starije partnere.

Republika

Foto: instagram.com/cuca_official, Vladimir Lukić

Šaban Šaulić je svojevremeno tvdio da nije imao ljubavnu avanturu s Cucom

Podsetimo, Cuca je postala poznata javnosti zbog navodne afere sa legendarnim Šabanom Šaulićem. Pokojni kralj folka je jednom prilikom govorio o odnosu sa mladom pevačicom.

- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu - tvrdio je Šaulić, prenosili su mediji svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading